Autor |
Wiadomość |
Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Nika2
Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 102622
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-13, 21:58 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
DumSpiro-Spero,
Ty wiesz jak cię cenię bardzo chciałam być ,niestety tak się spieszyłam że nie zdążyłam ,wypadek bo..... tak miało być Kochani ważne że było cudownie jak zawsze ciszę się że wam się udało |
Nika2
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-12, 19:18 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
oj tak bym chciała być z wami
|
Nika2
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-10, 15:33 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Sory nie przyjedziemy :( mieliśmy wypadek koło Wrocławia my cali Nero też ,samochód no cóż laweta :(
Tak mi przykro
Pozdrawiamy wszystkich.
[ Dodano: 2015-09-10, 16:34 ]
Zderzenie z głupim Tirem w Trzebnicy. |
Nika2
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-07, 09:00 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
trebor,
trebor napisał/a: | Jak można się skontaktować z organizatorem/pensjonatem, |
Adres Pensjonatu http://www.pensjonatzosia.pl/
Po prostu tutaj napisz że jesteś chętny i prosisz o dopisanie do listy 1 osoba lub z osobami towarzyszącymi
Pozdrawiam. |
Nika2
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-07-05, 17:44 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
ewka1,
ewka1 napisał/a: | Moja kochana Mama ZDAŁA wczoraj egzamin na prawo jazdyyyyy!! :-) |
SUPER !!!! Ewka uściskaj Mamę |
Nika2
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-07-02, 17:21 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Pasi
Listę czas zacząć ...
Ja i Marek + nero jak zwykle |
Nika2
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-06-30, 12:37 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
ewka1 napisał/a: | Już tak tęsknię za Wami i Tym miejscem...pomyślimy,zobaczymy |
Masz rację Ewa ,my też się stęskniliśmy:)
DumSpiro-Spero napisał/a: | Kto był - ten wie. |
Oj wie ,wie DumSpiro-Spero, w Maju nie mogliśmy ,ale teraz będziemy.
DumSpiro-Spero napisał/a: | I zbierajcie siły... na spływ Popradem i inne atrakcje jakie zwykle czekają... ;-)
|
Cieszymy się że się spotkamy i zbieramy siły.....
obertas,
Tak jak nasza Kochana Magda mówi DumSpiro-Spero napisał/a: | Kto nie był - serdecznie zachęcam, niech się dowie... |
Pozdrawiamy i do zobaczyska |
|