1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Historia Uli |
Nika2
Odpowiedzi: 479
Wyświetleń: 132199
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-02-22, 08:36 Temat: Historia Uli |
Anelia napisał/a: | sonia21 |
|
Nika2
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-02-03, 10:22 Temat: Historia Uli |
Ula jest osobą mocno wierzącą i praktykującą także przykazuję Wam trzymajcie te kciukasy , pomyślcie czasem o Uli i zapytajcie jak się czuje ,
bardzo dziękuję wszystkim tym którzy czytają historię mojej Uleńki pozdrawiam i mocno ściskam
Ja ze swojej strony napewno ale to napewno bardzo mocno trzymam Kcukasy za was obie ,oj jak dobrze że ta Ulka ma Ciebie Soniu Bardzo się cieszę że Uli poprawił się humorek i niech wszystkie gwiazdeczki dla niej świecą |
Nika2
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-02-01, 10:54 Temat: Historia Uli |
sonia21,
Uściskaj Ulę mocno
Pozdrawiam was i trzymam kciuki za was |
Nika2
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-09-08, 16:15 Temat: Historia Uli |
sonia21, sonia21 napisał/a: | Ula była taka spokojna , zupełnie wyciszona , dopiero jak jak żegnałyśmy się poleciały łzy dożo łez i słowa mam tylko ciebie , a ja nawet nie wiem które hospicjum nie chciała powiedzieć , któregoś dnia przestanie odbierać telefony a ja nie będę wiedziała co z moją Uleńką |
Sonia widać otworzyła się do Ciebie i napewno poda Tobie jakie to Hospicjum.
Jasteś bardzo ważną dla niej osobą tak jak ona dla Ciebie.
Mocno Cię ściskam i uściski dla Uli
Pozdrawiam |
|
|