1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Niskozróżnicowany prawdopodobnie drobnokomórkowy |
Ola_1985
Odpowiedzi: 260
Wyświetleń: 71434
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-21, 00:33 Temat: Niskozróżnicowany prawdopodobnie drobnokomórkowy |
Kasiu,
tak ciężko się czyta o ostatnich dniach życia Twojej Mamy, a jednocześnie tak pięknie to ujęłaś...Mama na pewno jest dumna z takiej córci jak Ty!
Zdaję sobie sprawę z tego, że moją rodzinę prędzej czy później też to spotka, póki co jest w miarę dobrze, ale jestem przerażona tym, jak wygląda odejście najbliższych nam osób, zdecydowanie nie jestem na to gotowa...
Przytulam Cię najmocniej jak potrafię w tym niełatwym czasie! |
Ola_1985
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-12, 23:34 Temat: Niskozróżnicowany prawdopodobnie drobnokomórkowy |
kasiekk napisał/a: |
byłam z nią do końca,trzymałam za rękę i głaskałam po plecach |
Na pewno czuła Waszą obecność. Strasznie mi przykro Kasiu.
Najważniejsze, że już nie cierpi, niech spoczywa w pokoju [']
Ściskam Cię mocno! |
Ola_1985
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-12, 22:11 Temat: Niskozróżnicowany prawdopodobnie drobnokomórkowy |
Kasia, stan chorego potrafi się zmieniać w mgnieniu oka, wierzę, że gorsza forma Mamy jest chwilowa i niedługo będzie lepiej.
Ściskam mocno! |
Ola_1985
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-06, 00:20 Temat: Niskozróżnicowany prawdopodobnie drobnokomórkowy |
Kasiekk, niestety możemy sobie podać ręce, mój Tata też ma przetaczaną krew, bo wyniki słabe... Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że po dwóch dawkach poczuł się zdecydowanie lepiej, mam nadzieję, że z Twoją Mamą będzie tak samo!
Pozdrawiam i dużo sił życzę! |
|
|