Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak trzustki - przerzuty, walka i totalna beznadzieja... |
Peti
Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 37489
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-12-31, 15:08 Temat: Rak trzustki - przerzuty, walka i totalna beznadzieja... |
Tak bardzo mi przykro....
Moje najgłębsze wyrazy współczucia. |
Peti
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-12-30, 12:19 Temat: Rak trzustki - przerzuty, walka i totalna beznadzieja... |
nwalme
tak mi przykro...
życzę Ci dużo sił...mimo że to takie trudne...
Mamusia jest w domu czy w szpitalu? |
Peti
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-12-13, 21:31 Temat: Rak trzustki - przerzuty, walka i totalna beznadzieja... |
Z tego co wiem oponiak to nowotwór łagodny- małe zmiany najczęsciej nie dają żadnych objawów.
Mam nadzieję, że osoby znające się na rzeczy potwierdzą, że to zmiana łagodna.
Pozdrawiam |
Peti
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-12-06, 10:58 Temat: Rak trzustki - przerzuty, walka i totalna beznadzieja... |
Nwalme
Mikołaj u Was też przyniósł dziś prezent - udane protezowanie - bardzo się cieszę!
Pozdrowienia dla Ciebie i mamy |
Peti
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-11-30, 11:12 Temat: Rak trzustki - przerzuty, walka i totalna beznadzieja... |
Anzelma napisał/a: | W Polsce każdy testament można podważyć, a do tego nie można wskazać, że konkretna osoba dostaje konkretną rzec - majątek dzieli się procentowo. |
I tutaj nie zgodzę się...
po pierwsze w prawie spadkowym - testament ma pierwszeństwo przed dziedziczeniem ustawowym
Spadkobiercami można ustanowić kilka osób, jeśli testator nie wskaże w testamencie w jakich częsciach osoby te dziedziczą majątek, wtedy ustala się to w postępowaniu sądowym udział procentowy..najczęsciej dziedziczą wtedy w częściach równych. |
|