1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Historia Uli |
Richelieu
Odpowiedzi: 479
Wyświetleń: 132199
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-05-10, 22:15 Temat: Historia Uli |
Czytałem ten wątek uważnie od początku. Zawsze z podziwem dla Soni i ze smutkiem nad cierpieniem Uli.
Tak bardzo mi przykro ...
Wieczny odpoczynek, droga Orszulo ...
Wielkąś pustkę odejściem swem uczyniła.
[*] |
Temat: Historia Uli |
Richelieu
Odpowiedzi: 479
Wyświetleń: 132199
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-09-08, 06:40 Temat: Historia Uli |
sonia21 napisał/a: | a ja nawet nie wiem które hospicjum nie chciała powiedzieć , któregoś dnia przestanie odbierać telefony a ja nie będe wiedziała co z moją Uleńką nie mogę się z tym pogodzić czy tak musi być ? |
Soniu,
Jeśli tym razem Ula rozmawiała z Tobą bliżej niż dotąd, i jak sama napisałaś bardziej się otworzyła,
to może zechce Ci również powiedzieć więcej o hospicjum i dać namiary.
Domyślam się, że należy do osób, którym trudno mówić o tak osobistych rzeczach, być może również dlatego, że dotąd ze strony swoich bliskich nie znajdowała tyle zrozumienia.
Skoro powiedziała Ci, że jesteś jej jedyną bliską duchowo osobą, być może znaczy to, że ona oczekuje od Ciebie zainteresowania i bliskości, może potrzebuje tego i czeka, aby bardziej otworzyć się na Ciebie ?
Pozdrawiam w tych trudnych dla Was chwilach. |
|
|