Autor |
Wiadomość |
Temat: Małgośka - komentarze |
Richelieu
Odpowiedzi: 609
Wyświetleń: 161731
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-11-25, 20:20 Temat: Małgośka - komentarze |
A ja - niezależnie od tego, że bardzo cieszę się z wyniku - usiłuję sobie wyobrazić,
jak taki pożar by wyglądał, gdyby traktować go dosłownie, nie jako przenośnię ... |
Richelieu
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-05-31, 11:01 Temat: Małgośka - komentarze |
Jakże by Ciebie nie pamiętać ?
Twoje bardzo ciekawe wypowiedzi przykuwały uwagę niejednego forumowicza i nadal są gorąco wyczekiwane.
Życzę dobrego wyniku i wspieram Cię moimi myślami.
|
Richelieu
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-30, 20:04 Temat: Małgośka - komentarze |
Małgośka w wątku merytorycznym napisał/a: | Bóg zapłać Ricz. Obyś jak najczęściej mógł pisać posty o takiej treści. |
Byłbym przeszczęśliwy, gdyby tak mogło być zawsze na tym forum.
A tak przy okazji ... superfajna Belfrzyca z Ciebie jest !
Naprawdę widać prawdziwe powołanie (a znam te sprawy też trochę i od kuchennej strony ). |
Richelieu
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-27, 13:41 Temat: Małgośka - komentarze |
małgośka napisał/a: | Wiem, że to nie forum oświatowe. Więc czekam kiedy, ktoś mnie pogoni razem z moimi wspomnieniami. |
Dlatego obok działów merytorycznych, gdzie porządek jest nie tylko mile widziany ale i wymagany
mamy także cały obszerny Hyde Park, w którym każdy może i powinien czuć się swobodnie.
ewka1 napisał/a: | małgośka, pisz dalej a administratorów/moderatorów w razie czego jakoś ubłagamy :-)
|
W razie potrzeby ja też się do tych próśb przyłączę ... |
Richelieu
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-23, 20:39 Temat: Małgośka - komentarze |
małgośka napisał/a: | -Jutro masz wyglądać jak reszta klasy- zakomunikowała i nie wdawała się w zbędne dyskusje.
Następnego dnia wchodzę do nich na lekcję, a oni wszyscy mają włosy udiablone na blond. |
Brawa dla chłopaków za logiczne myślenie.
Wszyscy - dyrektorka i ów delikwent - mieli to, czego oczekiwali, czegóż chcieć więcej ?! |
Richelieu
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-22, 20:55 Temat: Małgośka - komentarze |
fraszka33 napisał/a: | Jutro będę o 12 myślami razem z Tobą:)
Oczywiście obiecuję pamięc w modlitwie:) |
I ja także. |
Richelieu
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-07, 20:26 Temat: Małgośka - komentarze |
małgośka napisał/a: | 25 sprzedanych książek. |
To już byłoby 26 ... |
|