Autor |
Wiadomość |
Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
TP53
Odpowiedzi: 275
Wyświetleń: 170395
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2019-04-29, 20:25 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
Przez pewien czas komentowałem sobie na jego profilu obnażając głupote i niedouczenie Jerzego Z. jak i jego popleczników. Moje posty były namiętnie kasowane aż w końcu zablokowano mnie po tym jak skomentowałem jak rzekomo podawał sobie wlew z wody utlenionej. Drobny szczegół był taki że przez cały czas wlewu kroplowka była zamknięta co widać na filmiku pomijam to że roztwór został przygotowany na bazie stężonego perhydrolu który zawiera toksyczne stabilizatory i sprzedawany jest jako odczynnik chemiczny a nie produkt przeznaczony do podawania ludziom. Ten człowiek to jedna wielka chodząca ściema. |
TP53
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2019-01-14, 16:21 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
Szkoda czasu na czytanie tych bredni. Naprawdę. |
TP53
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2017-07-13, 05:53 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
Czyli jesteś otyły. Nie uznałbym tego za sukces terapeutyczny... |
TP53
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2017-07-12, 11:33 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
STARYWYGA napisał/a: |
przed 1994 warzyłem 52 teraz 104 i tego się trzymie
|
ile masz wzrostu? |
TP53
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2017-04-22, 15:45 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
Ponoć, według, chyba, bodajże itp. Twoje wpisy sa pelne domnieman, domyslow a na poparcie swoich tez linkujesz do stron internetowych na ktorych najczesciej mozna znalezc bzdury i sprzeczne informacje. Proponuje podawac info do artykulow zrodlowych a nie stron ktorych wiarygodnosci nie ma jak zweryfikowac. |
TP53
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2017-04-22, 02:17 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
tomasz555 prosze nie tylko czytać ale starać się zrozumieć to co znajdujesz w internecie bo z tego co piszesz niestety to nie wynika. |
TP53
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2017-01-02, 18:28 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
Proponuję najpierw nauczyć się poprawnie pisać. Możliwe że również czytać. Pozdrawiam. |
|