1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: RTG po zapaleniu płuc |
Thalia
Odpowiedzi: 167
Wyświetleń: 60067
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-12-09, 14:06 Temat: RTG po zapaleniu płuc |
w środę jedziemy na wizytę do radioterapeutki i mam nadzieję, że wiele rzeczy się rozjaśni.
przeczytałam całą Twoją historię. u nas było inaczej: za pierwszym razem była tylko chemia (lekarz stwierdził, że po całkowitej remisji nie chcą dawać radioterapii a równoczesna mogłaby go zabić) a za drugim razem, czyli teraz, najpierw chemia, miesiąc przerwy i 30 naświetlań.
wiem, że my już leczymy nawrót ale takie historie jak Twoja są bardzo podbudowujące i napawające nadzieją oby tak dalej!! |
Temat: RTG po zapaleniu płuc |
Thalia
Odpowiedzi: 167
Wyświetleń: 60067
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-12-09, 12:44 Temat: RTG po zapaleniu płuc |
Cześć,
nazywam się Natalia i jestem z Torunia. Znalazłam się na forum z podobnego powodu, co Ty. Oczywiście gratuluję fantastycznego wyniku.
Mam pytanie dotyczące radioterapii: czy Twój Tato miał jakis odczyn popromienny?
U nas jakieś 3 tygodnie po zakończonej radioterapii (wpierw chemia, miesiąc przerwy i 30 cykli radioterapii) zaczął się kaszel. Taki napadowy. A teraz jeszcze doszły nocne poty.
Chciałabym wiedzieć czy osoby, które przeszły podobne leczenie też miały podobne skutki uboczne po jakimś czasie od zakończenia.
Jeszcze raz gratuluję
Z pozdrowieniami
Natalia |
|
|