Autor |
Wiadomość |
Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych |
absenteeism
Odpowiedzi: 514
Wyświetleń: 110161
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-08-06, 21:23 Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych |
Ja mam dokładnie to samo...
Madziu, to nic nie pomoże, żadne słowa nie pomogą, ale.. trzymaj się jak tylko potrafisz najlepiej |
absenteeism
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-07-29, 05:44 Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych |
Madziorku |
absenteeism
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-03-22, 20:01 Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych |
Najważniejsze, że szybko zaczniecie naświetlania. Nie załamywać się, tylko dalej walczyć! :) i zawsze pisz, nawet jak będzie Ci bardzo źle, smutno i będziesz się musiała wygadać - pomaga. |
absenteeism
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-02-04, 22:43 Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych |
No niestety, wprowadzili takie zarządzenie. Lekarz rodzinny nie może wydać skierowania na badania z rodzaju tych bardziej kosztownych, musi być skierowanie od specjalisty. Między innymi TK czy MRI. |
absenteeism
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-25, 13:46 Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych |
madziorek, od tego, że będziesz to co chwila oglądać, na pewno szybciej nie zniknie :P wręcz przeciwnie, z każdą chwilą będzie Ci się wydawało gorsze :P więc daj sobie spokój, nie panikuj i czekaj, aż zniknie samo :) |
absenteeism
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-25, 13:16 Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych |
A swędzi to Mamę? Też mi się wydaje, że to opryszczka, teraz lata pełno wirusów, ludzie są zakatarzeni.
Ja bym tego niczym nie smarowała dla bezpieczeństwa, jeśli się spokojnie i powoli "zasuszy" i będzie się zmniejszać to dobrze, jeśli nie to wtedy może skonsultujcie to ewentualnie z lekarzem. Ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby :) |
|