1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
absenteeism

Odpowiedzi: 514
Wyświetleń: 110161

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-08-06, 21:23   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Ja mam dokładnie to samo...

Madziu, to nic nie pomoże, żadne słowa nie pomogą, ale.. trzymaj się jak tylko potrafisz najlepiej :/pociesza:/
absenteeism

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-07-29, 05:44   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorku :/pociesza:/
absenteeism

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-22, 20:01   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Najważniejsze, że szybko zaczniecie naświetlania. Nie załamywać się, tylko dalej walczyć! :) i zawsze pisz, nawet jak będzie Ci bardzo źle, smutno i będziesz się musiała wygadać - pomaga.
absenteeism

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-02-04, 22:43   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
No niestety, wprowadzili takie zarządzenie. Lekarz rodzinny nie może wydać skierowania na badania z rodzaju tych bardziej kosztownych, musi być skierowanie od specjalisty. Między innymi TK czy MRI.
absenteeism

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-25, 13:46   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
madziorek, od tego, że będziesz to co chwila oglądać, na pewno szybciej nie zniknie :P wręcz przeciwnie, z każdą chwilą będzie Ci się wydawało gorsze :P więc daj sobie spokój, nie panikuj i czekaj, aż zniknie samo :)
absenteeism

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-25, 13:16   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
A swędzi to Mamę? Też mi się wydaje, że to opryszczka, teraz lata pełno wirusów, ludzie są zakatarzeni.
Ja bym tego niczym nie smarowała dla bezpieczeństwa, jeśli się spokojnie i powoli "zasuszy" i będzie się zmniejszać to dobrze, jeśli nie to wtedy może skonsultujcie to ewentualnie z lekarzem. Ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby :)

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron