1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 53
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
agakata

Odpowiedzi: 514
Wyświetleń: 110164

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-08-28, 14:17   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek, przeczytałam dopiero teraz o Twoich ostatnich chwilach z Mami...TY wiesz jak masz żyć. Wiesz to na pewno. Uczyła Cię całym swoim życiem, chorobą i nauczyła jak żyć również swoim odejściem. Podziwiam Twoją siłę, zaangażowanie w to forum, w pomoc innym...Jak żyć bez Mamy tego nie wiem. A Ty nauczysz się mimo bólu. Jestem z Tobą myślami.
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-07-28, 22:01   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorku, nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz...
Jestem z Wami w Waszym smutku i cierpieniu, współczuję...
[*][*][*]
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-07-24, 14:39   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek, trudno o madre slowa...tule mocno, zeby dodac Ci sil i otuchy...i jestem blisko myslami i wiara.
A
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-07-20, 09:31   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
MAdziorku, jak dobrze czytac dobre wiadomosci...ciesze sie, ze Mami stan jest stabilny i ze jest dobrze...lap to szczescie za ogon i nie puszczaj ;-) kibicuje wiernie i trzymam kciuki!
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-05-08, 07:52   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek - moja Mama - okaz zdrowia...co prawda tam strzyka (kolano), tu łupie (coś innego) ale oddechowo i płucnie - ok, jest pod stała kontrola...poza tym wiosna - rodzice więcej czasu spędzają w Borach Tucholskich niż w domu...
tylko mówi mi czasem: wiesz śniło mi się, że siedzę przed domkiem i puszczam dymka...twierdzi, że dym jej przeszkadza i śmierdzi, ale śni jej się często, że pali....mówi mi tak: wiesz jak to jest (a wiem, bo też paliłam): coś robisz i fajka to taki relaks i nagroda: skończę to sobie zapalę...nałóg to jednak okropieństwo....
Madziorek - trzymaj się, niezmiennie Wam kibicuję!!!!
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-05-05, 19:34   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
i tak trzymać!
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-04-25, 07:38   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek - cierpliwości...wiem, że to trudne, ale na efekty trzeba poczekać...jak Mami?
Tulę mocno!!!
A
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-04-01, 16:55   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek, nastepnym razem jak Cie jakies nieparzyste nieszczescie spotka to zastosuj metode mojej babci...zawsze szukala na ochotnika kogos kto da sobie lape drzwiami przytrzasnac ;-) zeby sparowac nieszczescie... tez sposob, no nie?
Tule mocno i trzymam kciuki
A
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-30, 10:19   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek, splun 3 razy przez lewe ramie ;-)
Zlosliwosc natury nieozywionej nie zna granic...
Szczesciem do 12 tylko 2 tyg...
Trzymam kciuki
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-29, 08:57   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek, trzymam kciuki!
Mamie duzo siemienia lnianego, kisiel, prztarte zupy, miekkie i z poslizgiem, zeby bylo latwiej przelykac, siemie na ochrone...musicie tez zadbac o higiene jamy ustnej, zeby nie przyplatala sie jakas infekcja...
Poza tym - Madziorek, spokojnie, spokojnie.
I szykuj juz wakacje na Mazurach!
Tule moooccnooo
a
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-22, 19:39   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek, :tull:
Jestem z Tobą...i mocno, mocno tulę...
Jak Mami? Jak przyjęła te wiadomości?
Madziorek, kolejna bitwa przed Wami, trzymam kciuki, żeby naświetlania przyniosły efekty i zahamowały rozwój choroby.
Bądź silna, bądź dzielna dla Mami.
Tutaj - po prostu bądź. Ze strachem, wątpliwościami, z niepewnością. Z każdym małym zwycięstwem. Z każdym potknięciem.
Idziemy tą drogą razem.
Trzymam Cię za rękę.
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-19, 20:01   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek, tulę mocno...nie wiem co napisać...rozumiem, że wizyta w CO nie przyniosła dobrych wieści...boję się o Was...a co z wakacjami na Mazurach? Odezwij się jak zbierzesz się trochę...
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-14, 17:41   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek, trzymaj się w zdrowiu i dbaj o siebie, koniecznie!
A Mamcia mam nadzieje szybko odzyska siły!
Tulę mocno,
A
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-02-17, 09:43   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek, jak fajnie!!! Ciesze sie bardzo, ze wyjazd sie udal, troche odsapnelas! I brawa dla Mami!!! Ta sennosc nie powinna sie dlugo utrzymywac...a usmiech na twarzy Mami zaloze sie, ze piekny i slonce sie wstydzi ;-) :trala:
Mocno pozdrawiam
a
agakata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-02-07, 12:59   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek, co u Was? Jak Mami?
Udało Ci się namówić Mami na leczenie deprechy?

A z rodzina jedź koniecznie na mały wywczas...oderwij się...na nartach czapa na głowę - nie trzeba tapirować :mrgreen:

Już dawno miałam pytać jak sobie radzicie z rozłąką z TŻ?

Trzymaj się dzielnie!!!

Strona 1 z 4
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron