1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach
agamaz

Odpowiedzi: 229
Wyświetleń: 97822

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-03-20, 22:12   Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach
Dla nauki to właśnie min.pobrali mi krew.Bo to i tak mnie nie dotyczy -stwierdzenie lekarza tzn.mi i tak nie pomoże.
Ja mogę się poświęcić ale nie takim tonemmmmmmmmm poproszę :?ale?:

[ Dodano: 2011-03-20, 22:14 ]
To chodziło oczywiście o lekarza i dlatego nie mam ochoty tam jechać :cry:
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-03-19, 15:31   Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach
Nika2 fajnie ,że masz takie podejście do choroby to połowa sukcesu.A co najważniejsze,że lekarze są tacy którym można zaufać.Ja tez mam takich na ,których mogę polegać,cóż by dało moje leczenie jeśli nie miałabym zaufania do lekarza.
Masz świetną pasję-wędkowanie to takie męskie chociaż często spotykam kobiety wędkujące.Ja z kolei odkryłam w sobie pasję spacerowania,pokonuję pieszo dalekie odległości.
Dum Spero po przeczytaniu artykułu o Szczecinie jeszcze nie podjęłam decyzji o wizycie tam.Mam odebrać wynik RM telefonicznie nie chcą udzielić informacji.A jak pisałam wcześniej moja wizyta tam nie była przyjemna. Pozdrawiam serdecznie.
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-03-12, 23:15   Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach
Nika2 bardzo mnie zainteresował Twój przypadek i ta wznowa po 8 latach,ale Ty dzielna kobietka jesteś poradzisz sobie bo przecież jak sama mówisz masz jeszcze tyle spraw do załatwienia i te wesele i wnusia powodzenia.
Ps.mam córcię,która też choruje na nowotwór piersi 4 lata temu operacja radykalna a zeszłym roku przerzut do głowy.Jest po operacji usunięcia guza i po naświetleniach dzielnie się leczy choć ostatnio przechodziła załamanie.Ale razem wspólnie "walczymy"i wierzymy ,że jak jedna tak i druga w końcu go pokona.
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-03-12, 23:02   Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach
Witam! jak przeczytałam o szpitalu genetycznym w Szczecinie to się uśmiechnęłam ,ale nie z radości tylko z przekąsem.
Otóż w styczniu br.miałam niewątpliwą przyjemność tam być.Było to dla mnie bardzo przykre doświadczenie.Od roku zmagam się z nowotworem jestem po serii chemioterapii i operacji.Ani razu od czasu kiedy dowiedziałam się o swoim"nieprzyjacielu" nie zapłakałam,a jedna wizyta i rozmowa z jakimś doktorkiem w Wielkiej Klinice doprowadziła mnie do rozstroju nerwowego.Tak tak tam niekoniecznie jest się pacjentem tam jest się ciekawym przypadkiem ,jednostką chorobową.Az się boje na sama myśl o tym,że znowu mam tam pojechać(podobno doszukali się coś w RM piersi.Nadmieniam,że nie miałam raka piersi.Boję się co mają mi do powiedzenia teraz.Z tego co przeczytałam,że nie są wiarygodni to hmmmmm.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron