1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
agni5
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 53281
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-08-04, 18:33 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
padrone33,
przyjmij moje kondolencje...
(*) (*) (*) |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-07-29, 10:54 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
Wiek na pewno w przypadku Twojego taty nie był decydujący, lecz stadium choroby i ewentualnie choroby współistniejące. Mój tata był operowany w wieku 70 lat , właśnie w Szczecinie- Zdunowie.
Życzę Ci dużo siły i bardzo współczuję tego oczekiwania. Trzymaj się. |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-07-27, 22:45 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
W Szczecinie Zdunowie poza torakochirurgią, gdzie tata Twój miał zabieg jest oddział chemioterapii dla pacjentów płucnych. Czy nikt Was tam nie kierował ? Nie konsultowałęś wyników taty z tamtejszym ordynatorem? Słyszałam,że to świetny specjalista. |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-28, 09:04 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
Witaj padrone33 (moja krajanko) !
Twój tata pewnie był operowany w szpitalu w Szczecinie -Zdunowie.Z tego co orientuję szpital ten zajmuje się nie tylko rakiem płuc,ale także opłucnej. Są tam dobrzy lekarze.
Jeśli możesz to przytocz dokładny wynik histopatologiczny,a kompetentne osoby z tego forum udziela Ci wskazówek.Bardzo mi przykro,że dołączasz do naszego grona.Trzymaj się.Agnieszka
[ Dodano: 2010-06-28, 10:08 ]
Przepraszam,że zwracałam się do Ciebie w formie żeńskiej, dopiero zobaczyłąm, że jesteś mężczyzną.... |
|
|