Autor |
Wiadomość |
Temat: Progresja zmiany w lewym płucu |
agni5
Odpowiedzi: 123
Wyświetleń: 43462
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-10-25, 19:18 Temat: Progresja zmiany w lewym płucu |
Joasiu przytulam Cię ciepło...Przyjmij wyrazy współczucia.... |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-25, 19:46 Temat: Progresja zmiany w lewym płucu |
Współczuję tej ogromnej tragedii.Życzę, by operacja taty była jak najszybciej i jak najpomyślniej przebiegła.Trzymaj się. |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-01, 15:40 Temat: Progresja zmiany w lewym płucu |
Joanno czytałam,że prof. Orłowski to świetny specjalista i autorytet medyczny, więc na pewno udzieli wam fachowej konsultacji.Operował ministra Religę.
Rozumiem,że szukasz konsultacji u różnych onkologów, bo ja też tak robiłam,lecz wszyscy mówili to samo.Mój tata też miał stopień zaawansowania IIb, jest już po operacji.Towarzyszą Ci moje życzliwe myśli.Pozdrawiam.Agnieszka |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-06-30, 15:38 Temat: Progresja zmiany w lewym płucu |
Znalazłam w internecie, że na pewno na Oddziale Pulmonologicznym SP ZOZ w Proszowicach, czyli w Małopolsce.Również w Łodzi.Podaj jaki rejon kraju Cię interesuje to wtedy będzie łatwiej. |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-06-30, 09:29 Temat: Progresja zmiany w lewym płucu |
Joanna, trzymam kciuki, by tatę zakwalifikowano do operacji.Wiem jakie okropne jest to czekanie!Pozdrawiam ciepło |
|