1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Sny w czasie choroby najbliższych i po ich śmierci |
agnieszka27
Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 70348
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2011-10-04, 21:00 Temat: Sny w czasie choroby najbliższych i po ich śmierci |
Anelio tato chcial Ci na pewno powiedzieć, ze ciągle jest blisko, chodzi pomiędzy wami chociaż go nie widzicie. Wierzę, że mój tato też jest blisko nas, ciągle czekam, aż mi się przyśni. Może jeszcze za wcześnie bo dziś mija tydzień odkąd odszedł, ale co dzień mam nadzieję, że przyjdzie do mnie we śnie.
Ja nigdy nie wierzyłam w sny, do dziś nie wierzę w sennikowe znaczenie snów. Jednak dziś wiem, że są sny które są dla nas ostrzeżeniem, przygotowują nas do czegoś. Jakiś miesiąc przed diagnozą taty przyśniła mi się rozsypana na podłodze w kościele Komunia Święta. Emanowała blaskiem takim rażącym w oczy. Od razu wiedziałam, że ten sen jest ważny, ze coś wydarzy się w moim życiu nie myślałam tylko że coś tak złego jak choroba taty. Trzy tygodnie temu przyśniło mi się że dostaliśmy paczkę od mojej nieżyjącej już babci (mamy mojego taty), w środku były trzy piżamy dla taty. Za dwa dni okazało się,że tato musi iść do szpitala (wcześniej nic tego nie zapowiadało). I rzeczywiście zdążył założyć tylko te trzy piżamy.... |
|
|