1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 5
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak piersi - przerzuty do wątroby i kości
akos6

Odpowiedzi: 103
Wyświetleń: 40057

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-10-24, 21:55   Temat: Rak piersi - przerzuty do wątroby i kości
masz rację że ten ból nie mija...ale z czasem się do niego przyzwyczaisz...moja Mama nie żyje 8 lat...i ciągle czuję jej brak, czasem popłacze w samotności...
w środę o 14 pomyślę o Was...

co do Twojej zmiany w piersi... nie masz się co dziwic że się boisz. Ja miałam to samo. porobiłam badania genetyczne, pilnowałam badań usg...bo to jedyny sposób na wczesne wykrycie. Chociaż nie spodziewałam się że tak szybko mnie to spotka. Biopsja u mnie tez nic nie wykazała. Dlatego usuń i niech przebadają co to było. ::rose::

[kontynuacja wątku w tym miejscu]
akos6

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-10-23, 08:24   Temat: Rak piersi - przerzuty do wątroby i kości
rozryczałam sie strasznie...bardzo mi przykro.... :-(
nic więcej nie jestem w stanie napisac...
akos6

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-10-22, 09:14   Temat: Rak piersi - przerzuty do wątroby i kości
moje córki nie zdążyły nawet poznać babci ani dziadka....mają tylko ich zdjęcie ale żadnych wspomnień :(
moja mama np jak jej się jednego dnia polepszyło zapytała mnie gdzie jest babcia.... na to ja zdebialam bo moja babcia nie żyła już... pytam: Mamo jaka babcia? no moja babcia...
mówię: Mamo Twoja babcia nie żyje.... A dziadek? Mamo Twój dziadek też nie żyje....
na co moja Mama: a dyplom z uczelni odebrałaś? tak odebrałam wczoraj... to pokaż... |wht?!|
moja Mama zmarła następnego dnia...
Wtedy pomyślałam ze po nią "przyszli" i że to dobrze że nie jest sama....
akos6

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-10-21, 15:16   Temat: Rak piersi - przerzuty do wątroby i kości
chabrowa...bardzo mi przykro.... :cry:
cokolwiek chciałabym napisać wydaje mi się głupie... Wiem przez co przechodzisz i z czym będziesz musiała się zmierzyć. Jesteś niezwykłą córką, i silną kobietą.
Ja moją Mamę pochowałam w swoich szpilkach...z racji inwalidztwa nie mogła w nich chodzić a zawsze o tym marzyła. przyszło mi to na myśl kiedy nadszedł odpowiedni moment....
akos6

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-10-17, 14:42   Temat: Rak piersi - przerzuty do wątroby i kości
Nie jest to prosta decyzja. Z jednej strony w hospicjum jest pod stałą opieką lekarza i to jest jakis plus. Z drugiej strony jeśli Mama nie cierpi to już więcej raczej nie mogą zrobić....Byłoby to jakieś odciążenie dla Ciebie- ale pewnie nie to jest teraz dla Ciebie najważniejsze. Moja Mama zmarła szpitalu. Pojawiły się trudności w oddychaniu wezwałam pogotowie.... do dziś pamiętam jej słowa "zabierz mnie do domu nie chcę umierać w szpitalu".... :-(

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron