1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: kretka83 - komentarze |
alaslepa
Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 17551
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-12-15, 22:48 Temat: kretka83 - komentarze |
kmis757 napisał/a: | Życzę spokojnego okresu przedświątecznego... |
Przyłączam się do życzeń |
Temat: kretka83 - komentarze |
alaslepa
Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 17551
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-29, 21:49 Temat: kretka83 - komentarze |
kretka83 Łezka jeszcze się zakręci w oczku, wiem po sobie, kretka83 napisał/a: | Ja w zasadzie nie płakałam, ze dwa razy mi zwilgotniały oczy. Nie do końca rozumiem dlaczego. Albo lek uspokajający zadziałał, albo - co bardziej prawdopodobne - jeszcze wyparcie działa |
Nie wiem czy to było przez leki, wg mnie to raczej ta druga opcja.
Ja na pogrzeb mojego taty miałam kupione leki uspokajające, ale w dniu ostatniego pożegnania zdecydowałam się ich nie brać(chciałam mieć czysty umysł żegnając się z Nim). Nie płakałam, gdy trumna z tatą była spuszczana do grobu, a ksiądz powiedział NIECH TWOJA DUSZA IDZIE DO NIEBA nagle sypneło śniegiem i wyszło słoneczko, pamiętam jak, dziś że w tamtej chwili się uśmiechnełam że to tata żegna się z nami.
Tulę Cię wirtualnie i życzę dużo siły, będzie potrzena żeby sobie wszystko poukładać w życiu bez Taty.
[ Dodano: 2012-10-29, 21:54 ]
izowita napisał/a: | A do pracy nie bój się iść, to wbrew pozorom bardzo pomaga na nasze mysli. Im szybciej tym lepiej dla zrowia psychicznego.... |
Popieram Izabele w 100% |
|
|