1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: aleksandraL - komentarze |
aleksandraL
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 5575
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-09-24, 09:56 Temat: aleksandraL - komentarze |
tak, nie ma opcji refundacji niestety. |
aleksandraL
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-09-13, 13:44 Temat: aleksandraL - komentarze |
Dziękuję Wam. Oby życzenia z tego mojego nieszczęsnego piątku 13. się spełniły.. |
aleksandraL
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-09-13, 07:19 Temat: aleksandraL - komentarze |
Witajcie. Dzisiaj są moje 22. urodziny. Mija równy rok jak siedziałyśmy z mamą w kolejce do tomografu. Było już parę dni od 'wyroku'. Tak szybko to minęło, prawie rok chemii, rok zmagania się w nierównej walce, nadal jesteśmy na pozycji wygranej. Codziennie o tym myślę, żeby tak dobrze jak jest było zawsze. Budzę się w nocy, od roku dobrze się nie przespałam, nie ma dnia, żebym się nie martwiła. Choroba mojej mamy codziennie odbiera mi po kawałeczku radość życia. Zeszłego października wzięłam dziekankę na uczelni, bo nie wiedziałam jak to będzie. Dzisiaj wracam skończyć ostatni rok licencjatu.
Mam tylko ją. Oddałabym wszystko, żeby mieć pewność, że jej stan się nie pogorszy, że będzie zawsze taka dzielna, że to pokonamy.
Nie chce o tym myśleć, bo nie jest na to pora, ale ja sobie nie poradzę w życiu bez niej.
Musiałam się wygadać. |
aleksandraL
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-06-26, 09:18 Temat: aleksandraL - komentarze |
ankita,
dokładnie, prawie cały rok zmagań za nią, moja mała bohaterka
Dziękuję, dla Twojej mamy - :* |
|
|