1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
aniq
Odpowiedzi: 217
Wyświetleń: 74863
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-10-08, 10:23 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
agni5!!!!!! Dziękuję za pomoc, nie wiedzialam ze w Szczecinie jest Stowarzyszenie Walki z Rakiem Płuc. Napewno ta wiedza bardzo nam się przyda. Jeszcze raz dziękuję.
Życzę zdrówka dla taty i przesyłam samą pozytywną energię
Ania. |
aniq
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-10-08, 09:20 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
aGni5, dziękuję za odpowiedz. Moj teść ma jechac na chemię w poniedziałek 12 października własnie do Zdunowa. Nie podoba mi się jednak to że lekarz ze Zdunowa nie poinformowal wogole ani tescia ani nawet rodziny jaki jest stan faktyczny że rokowania niestety nie są dobre (grupa IIIB nieoperacyjna). Dopiero jak przeczytalismy wypis i poszukalismy informacji na internecie to dowiedzilismy sie jak to naprawde jest. Cały czas chodzi mi po glowie myśl aby jechac gdzie indziej do lekarza, do innego miasta, martwię sie czy tu w Zdunowie naprawdę dobrze sie zasmują pacjentem. Z drugiej strony przeciez jest to specjalistyczny szpital pod tym względem.
agni5 trzymam mocno kciuki za Twojego tatę, trzeba mocno wierzyc i miec nadzieje ze nie bedzie przerzutow, onkolog pewnie tak powiedział zebys byla swiadoma ze nigdy nie mozna powiedziec nigdy, zawsze trzeba tez brac pod uwagę najgorszy wariant, poprostu trzeba sie na biezaco badac i byc dobrej mysli. Całe szczescie że jest to G1. Ja natomiast nie wiem nawet jakie "G" ma moj tesc bo nigdzie nie jest napisane a lekarz nie powiedzial.
Pozdrawiam mocno i trzymam kciuki.
Ania. |
aniq
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-10-08, 08:35 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
jogi45 napisał/a: | Bronchoskopia to paskudne badanie. Tez chciałam natychmiast uciec że szpitala. Niestety leczenie onkologicznych w Szczecinie to chyba najgorsze co może nas spotkać. |
Witam, moj teść powiedzial ze to badanie to nic szczegolnego i nie boli ale mysle ze poprostu nie chcial mowic ze jest nieprzyjemne.
Przeraziło mnie jednak to co piszecie. Czy w Szczecinie jezeli chodzi o leczenie pacjentów onkologicznych jest naprawdę aż tak źle ??? :( Dlaczego? Czy oddział pulmonologiczny jest tylko w Zdunowie??? Proszę napiszcie. |
|
|