Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak pęcherzyka żółciowego z naciekiem na wątrobę.Operować ?? |
ankita
Odpowiedzi: 41
Wyświetleń: 21052
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-03-08, 22:34 Temat: Rak pęcherzyka żółciowego z naciekiem na wątrobę.Operować ?? |
jejku tak strasznie mi przykro.... byłam pewna że wciąż walczycie. trzymajcie się.... |
ankita
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-13, 09:21 Temat: Rak pęcherzyka żółciowego z naciekiem na wątrobę.Operować ?? |
hej - zadzwoń pod ten numer 774416068 - to jest numer do oddziału w szpitalu w Opolu gdzie stosują to metodę, przy raku trzustki nie widzą niestety sensu (pytałam o moją mamę i telefonicznie facet udzielił mi paru informacji, może Tobie też się uda) |
ankita
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-08, 20:38 Temat: Rak pęcherzyka żółciowego z naciekiem na wątrobę.Operować ?? |
chester, tak mi przykro :( wiem jak to trudno zdecydować o zmianie szpitala. Sama nigdy nie mialam odwagi. Jeśli nie będą w stanie nic zrobić to pewnie Was wypiszą i może wtedy łatwiej będzie sprawdzić sytuację w innym ośrodku? masakra ta żółtaczka bo uniemożliwia wszystko. |
ankita
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-07, 09:57 Temat: Rak pęcherzyka żółciowego z naciekiem na wątrobę.Operować ?? |
chester, a konsultowałeś się u innych lekarzy? ja serdecznie polecam dr Janusa z Wrocławia - to co zrobił dla mamy nie zapomnę nigdy. Próbował protezowania, sprawdzał zespolenia, przychodzą do niego ludzie z ulicy - widziałam dziesiątki przypadków, nikomu nie odmówił pomocy i przyjmował na oddział.jak chcesz na private wyślę Ci więcej danych choć nie wiem skąd jesteście, i czy to w ogóle jest jakaś alternatywa. |
ankita
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-06, 20:50 Temat: Rak pęcherzyka żółciowego z naciekiem na wątrobę.Operować ?? |
chester, mam pytanie skąd te dane: "przezskórny drenaż jest niezalecany(śmiertelność 3 miesiące od zabiegu)"? |
|