1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
ankita
Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 29500
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-05-10, 17:28 Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
tak mi przykro..... Trzymajcie się, dzielnie walczyłeś dla Mamy. |
Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
ankita
Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 29500
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-05-07, 11:50 Temat: Guz głowy trzustki.Czy to jest pewne? |
Wiecie co a ja rozumiem i Kubę i tez rację ma vioom.
Moja mama bez drenażu dróg żółciowych nie żyłaby już od lutego. Leżała miesiąc w jednym z wrocławskich szpitali i lekarze mówili mi że już koniec (bilirubina ponad 14, zespolenia przestały działać). O drenażu czytałam w necie + rozmawiałam z lekarzami z Katowic. Wyszukałam w necie że w szpitalu na Weigla we Wrocławiu jest świetny specjalista.
Zadzwoniłam do niego - do szpitala do gabinetu zabiegowego. Odebrał, przejął mamę tydzień później. Wykonał drenaż. Mama wciąż jest z nami, bilirubina w normie, mama bierze chemię. Mam w rodzinie lekarzy, i wiem że są wśród nich liczne wybitne jednostki - też na tym forum. Ale czasami rzeczywiście ma miejsce rutyna, brak inicjatywy. Tak było u mojej mamy - dlatego oboje macie racje. Niech Kubuś skonsultuje mamę gdzieś jeszcze. Natomiast rzeczywiście "wyleczenie" to marzenia, niestety nas wszystkich. |
|
|