1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak złośliwy Clark IV Breslov 0,75mm |
anutka
Odpowiedzi: 75
Wyświetleń: 38296
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-03-18, 18:53 Temat: Czerniak złośliwy Clark IV Breslov 0,75mm |
Coco, nie wiem czy to ,,normalne". Każdy ból chyba nas o czymś informuje... Mam jednak wielką nadzieję, że to nic groźnego.
Czy komentarz Pani doktor był powiedziany w żartach? Bo jeśli nie to po prostu ręce opadają... |
anutka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-06-24, 21:19 Temat: Czerniak złośliwy Clark IV Breslov 0,75mm |
Cytat: | od ok. miesiąca drętwiała mi prawa dłoń (ta, na której było wycięcie), od palców po łokieć czuję mrówki, ból i takie prądy.
Wczoraj zaczęło się to samo w prawej nodze, od palców do kolana, a dziś w lewej ręce i też do łokcia.
Mówiłam lekarzowi rodzinnemu o prawej dłoni, twierdził, że może jakiś nerw został uszkodzony przy wycięciu, ale teraz jak dochodzą inne kończyny to już nie myślę, że może miał rację |
To, że ręka operowana jest zdrętwiała to jeszcze potrafię zrozumieć... ale pozostałe kończyny to już nie bardzo. Myślę, że dla pewności powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi. A odnośnie tych różnych plamek itp. to w naszej sytuacji chyba lepiej dmuchać na zimne - na pewno obserwować i też pokazywać lekarzowi...
Ściskam
[następne komentarze] |
anutka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-06-22, 16:00 Temat: Czerniak złośliwy Clark IV Breslov 0,75mm |
Ja miałam na brzuchu małą różową plamkę a mój czerniak zanim stał się guzkiem też był małą różową plamką. Pokazałam to lekarzowi, popatrzył wnikliwie i stwierdził, że to chyba nic groźnego ale trzeba obserwować. Nawet zdjęcie temu zrobiłam żeby móc porównać czy się to zmienia Po około miesiącu zniknęło Nic z tym nie robiłam, niczym nie smarowałam. Najwyraźniej teraz przewrażliwiona jestem ale wolę to niż zaniedbanie czegokolwiek... |
anutka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-06-13, 17:11 Temat: Czerniak złośliwy Clark IV Breslov 0,75mm |
Hej!
A może warto by to skonsultować jeszcze z jakimś lekarzem?
Pozdrawiam serdecznie |
|
|