1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jakie badania? |
atthedisco
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 10765
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-07-13, 11:27 Temat: Jakie badania? |
Witam, dzwoniłam do Poradni Genetycznej w Gliwicach i dowiedziałam sie że na raka żołądka badań nie robia, pozostaje mi więc gastroskopia, chociaż nie powiem, wolałabym wiedziec czy mam "predyspozycje" do tego czy nie.. |
atthedisco
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-07-11, 13:29 Temat: Jakie badania? |
Mam problemy ze snem już od dłuzszego czasu a lekarz nie chce przepisac mi zadnych srodków bo podobno jestem za młoda, wiec sie mecze )
Badania genetyczne? Gdzie je moge zrobic, i jaki jest ich koszt? |
atthedisco
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-07-11, 01:06 Temat: Jakie badania? |
Okej, w takim razie musze się zgłosciś do rodzinnego po skierowanie do gastrologa, i potem na gastroskopie.. |
atthedisco
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-07-10, 15:00 Temat: Jakie badania? |
a czy ktoś może mi powiedzieć jakie sa markery na raka żołądka? |
atthedisco
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-07-08, 00:21 Temat: Jakie badania? |
Dołączam się do tematu.. Chodzi mi o markery na raka żołądka - ŚP Baciia i ŚP Tata mieli nieststy to cholerstwo, a jako że mam 19 lat i jestem pełnoletnia chce jak najszybciej dowiedzieć się czy tez jestem tym cholerstwem obciążona.. Czytałam że nie ma jednego markeru raka żołądka, tylko kilka które są tez markerami innych nowotworów.. Jednak z drugiej strony myśle że może w moim wieku to za wcześnie na takie badania?
Z góry dziękuję za odpowiedź |
|
|