1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płuca z przerzutami do mózgu u mojego kochanego taty |
awilem
Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 61358
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-03, 17:21 Temat: Rak płuca z przerzutami do mózgu u mojego kochanego taty |
Przykro mi bardzo.
Tato już nie cierpi.
[*][*][*] |
awilem
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-03, 09:28 Temat: Rak płuca z przerzutami do mózgu u mojego kochanego taty |
Strasznie mi przykro lemonnka, że choroba wygrywa. Myślę, że nie ma sensu zabierać taty na siłę do domu skoro jest tak osłabiony. Tacie potrzebna jest opieka a skoro wy nie jesteście w stanie jej zapewnić to jednak lepiej, że jest w szpitalu tam będzie tą opiekę miał.
Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie się. |
awilem
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-05-31, 22:30 Temat: Rak płuca z przerzutami do mózgu u mojego kochanego taty |
Lemonka bądź z Tatą ja często możesz. To co napisała DSS to święta prawda. Twój tata ma takie same objawy jak moja mama na kilka dni przed śmiercią.
Strasznie mi przykro, trzymaj się. |
awilem
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-30, 20:59 Temat: Rak płuca z przerzutami do mózgu u mojego kochanego taty |
Witam w gronie walczących z tym paskudnym choróbskiem.
Tak jak napisała amberka bez dokładniejszych wyników trudno powiedzieć cokolwiek ( jaki rak w płucach, jaka zmiana w mózgu - czy przerzut, czy inne ognisko )
Jeśli w mózgu jest to przerzut raka płuc to można domniemywać, że choroba jest w stadium zaawansowanym.
Ale walczyć trzeba bez znaczenia.
Pozdrawiam i życzę dużo sił. |
|
|