1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Wielki Kibic - Dawid Zapisek odszedł od nas. |
awilem
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 6430
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-09-20, 07:57 Temat: Wielki Kibic - Dawid Zapisek odszedł od nas. |
Dużo racji w tym co mówi uho. Dawid właściwie przez całe swoje krótkie życie zmagał się nie tylko z chorobą ale wieloma przeciwnościami i mimo tego wszystkiego był uśmiechniętym chłopcem pełnym życia, marzeń, które dzięki jego wspaniałej mamie zostało zrealizowanych w tym największe spotkanie z Ikerem Casillasem.
Zresztą wilekie uznania należą się piłkarzom reperezntacji Hiszpanii za to co zrobili dla tego chłopca.
Dawid był bohaterem. W bohaterski wręcz sposób przedzierał się przez życie jak mógł. Jestem pod wrażeniem tego młodego człowieka, jego wewnętrznej siły dążenia do celu jakim było realizowanie marzeń bo przecież czasu nie miał jak inni. Wiele z Jego życia powinno dla nas płynąć nauki.
Dawid dla mnie jesteś bohaterem, jesteś wielki i żal tylko, że już Cię nie ma. |
Temat: Wielki Kibic - Dawid Zapisek odszedł od nas. |
awilem
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 6430
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-09-18, 21:30 Temat: Wielki Kibic - Dawid Zapisek odszedł od nas. |
Dziś odszedł Dawid Zapisek młody człowiek miał tylko 14 lat. Zmagał się z okrutną chorobą, z którą niestety przegrał.
Widziałem z nim reportaż, który mnie bardzo poruszył.
Pokazany został młody chłopak o wielkim sercu i sile. Walczył z chorobą i wiedział, że przegra o czym mówił otwarcie.
Był wielkim kibicem piłki nożnej. Spotkali się z nim wielcy piłki nożnej co było jego marzeniem.
Tak zapadł mi w serce jego los, że musiałem napisać ten skromny post.
Dawid odpoczywaj w pokoju. [*][*][*] |
|
|