1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: RAK WRÓCIŁ !!!!!!!!!!!!! - to już koniec 06-05-2010 r.
banialuka

Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 53422

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-05-06, 13:10   Temat: RAK WRÓCIŁ !!!!!!!!!!!!! - to już koniec 06-05-2010 r.
Bardzo mi przykro :-( :-(
[*][*][*]
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-12-06, 20:54   Temat: RAK WRÓCIŁ !!!!!!!!!!!!! - to już koniec 06-05-2010 r.
blatka, nie powiem Ci czy to moze byc od radioterapii :| wydaje mi sie ze ta otwierająca się ranka może i tak bo po radioterapii pogarszają sie wyniki krwi więc moze to mieć jakiś związek z gojeniem się ran, ale ból w stopie :roll: nie mam zielonego pojęcia. Trzymajcie się :tull: Zdrówka dla taty :)
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-12-06, 20:10   Temat: RAK WRÓCIŁ !!!!!!!!!!!!! - to już koniec 06-05-2010 r.
blatka, niestety nie orientuje się co oznacza ten opis :?ale?: natomiast jeśli chodzi o skutki uboczne to jak najbardziej mogą sie jeszcze pojawic. A co sie dzieje, że myslisz że to od radioterapii?
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-11-25, 23:01   Temat: RAK WRÓCIŁ !!!!!!!!!!!!! - to już koniec 06-05-2010 r.
blatka, myślę ze na efekty naświetlań musicie trochę poczekać. Mama Avilem też nie czuła poprawy po naświetlaniach, dopiero teraz zaczeła odczuwac trochę ulgę. Wiesz co własnie miała Cie kiedyś zapytać czy twój tata pali :) Moja mama też rzuciła przed operacja i teraz nie moze nawet wachac bo jej smierdza fajki.....kurcze a wczesniej nie mogła rzucić :?ale?: moze by nie zachorowała....ale mądry Polak po szkodzie. Z moją mama na radioterapii i na chemii tez leżały panie które kopciły jak smoki....dosłownie :uuu: Trzymam kciuki za efekty naświetlań. Pozdrawiam
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-11-22, 22:44   Temat: RAK WRÓCIŁ !!!!!!!!!!!!! - to już koniec 06-05-2010 r.
blatka, trzymamy, trzymamy :) nieustannie
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-11-19, 16:02   Temat: RAK WRÓCIŁ !!!!!!!!!!!!! - to już koniec 06-05-2010 r.
MaFi napisał/a:
Przypadek Twojego Taty uświadomił mnie - z tym rakiem się nie wygrywa tylko odwleka w czasie.Niezależnie od tego to trzeba mieć nadzieję i walczyc z dziadostwem.

Też tak pomyślałam, to przygnebiające ze po tylu latach dziadostwo moze wrócić, niestety słyszałam juz o takich przypadkach i to nie tylko w raku płuc ale innym również. Ale mimo wszystko trzeba walczyć!!! nie wolno się poddawac!!!

Cytat:
Mam nadzieję, że długo Go humor nie opuści i naprawdę leczenie przyniesie efekt

Trzymam mocno kciuki aby tak właśnie było. Życzę duzo siły i zdrowia tacie.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron