1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: DAJ CZAS CZASOWI ... |
barbara441
Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 33697
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-05-16, 11:38 Temat: DAJ CZAS CZASOWI ... |
jesli w jakis sposob bedzie Ci pomocne ,opowiem Ci moj sen
ja jestem osoba wierzaca , wierze w Boga , jak rowniez w to ze nikt nad czlekiem nie ma takiej wladzy jak tylko On
i jakies 7 lat temu mialam taki realny wrecz sen ze do dzis go pamietam z najmniejszymi szczegolami
snilo mi sie ze umarłam , doslownie , jakas byla wojna , i widzialam jak ktos do mnie strzelal , iczulam te kule co mnie przezywaja
i upadalm
i za jakies pare minut wstalam , ale patrze i widze ze ja leze na ziemi w kaluzy krwi ... nie moglam pojac jak to mozliwe ze ja stoje i jednoczesnie leze
potem widzialam moj wlasny pogrzeb , jak z lotu ptaka .... widzialam swoja wlasna trumne , widzialam kto jakie kawiatki przyniosl na moj pogrzeb
moi rodzice niesli ogromny wieniec z czerwonych gozdzikow
i czulam w sobie ich ogromny BOL I ROZPACZ , ktory nie dwal mi spokojnie - odejsc
na chwile po pogrzebie , znalazlam sie w jakims mijescu , otoczona wszechogarnijąca miloscią ... tak ogromna ze nie sposob jej doznac na padole ziemskim , ona mnie tak uszczesliwiala ...., plynelam wsrod innych takich jak ja , nikt tam nic nie mowil , a kazdy wiedzial co mysli .....ale mysli nasze byly takze czyste i piękne ....cos nie prawdopodbnego
i nagle znow , jakby mnie cos ciagnelo na ziemie za szyje i na sile - bo tam w "gorze" bylo mi przecudownie , i ta petla zmusila mnie do , spłynięcia stamatd . i patrze a to moj ojciec tak strasznie rozpaczal po mojej smierci
ja wszelkimi sposobami chcialam mu jakos dac znac , zeby przestal juz rozpaczac bo mi jest przecudownie , a jego bol tylko zakloca moj pobyt w tamtym miejscu .......ale nie mialam takiej ani sily ani wladzy .....
i sie obudzialm
serio ten sen mialam jakies 7 lat temu , pamietam kazdy jego detal .....pamietam tez to ogromne uczcie milosci mnie otaczającej ...
ale coz kazdy moze powiedziec , ze to tylko sen- mozliwe
pozdrawiam Cie serdecznie |
|
|