1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Zioła |
betsi
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 12133
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-10-02, 17:53 Temat: Zioła |
Dziękuję! |
betsi
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-10-02, 16:39 Temat: Zioła |
marzena Głupia to ja nie jestem!!!
Każdy ma inne zdanie na ten temat, a ja nie proszę o to żeby mnie krytykowano!!!!!!!! |
betsi
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-10-02, 14:56 Temat: Zioła |
Są dowody, są uzdrowienia po leczeniu ziołami.
Ale wiadomo, każdy ma inne zdanie na ten temat |
betsi
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-10-01, 20:42 Temat: Zioła |
A co myślicie na temat ziół w chorobie nowotworowej?
Szczerze to o tym często myślę. Nasi lekarze nie są jak wiadomo za leczeniem ziołami, mają inne metody leczenia- wiadomo, a tak naprawdę są przeciwnikami ziół- ne wiem dlaczego? Żaden lekarz nie zaproponuje leczenia tymi preparatami. Oni nie uczą się tego, aby leczyć ziołami. Mają swoje procedury. Coraz częściej się słyszy, że chemia bardzo wyniszcza cały organizm, czasami zabija. Człowiek dowiedział się o chorobie, poddał się chemii i pożył np. miesiąc, może gdyby się nie poddał by żył. Są ludzie, którzy mimo choroby nie poddali się chemioterapii i żyją, tak jak żyli wcześniej. Leczą się ziołami i to nie z tej niższej półki, wydają nie małe pieniądze. Zdrowo się odżywiają, mawia się "człowiek sam sobie wyhodował raka" . jedzenie "zdrowe"ma bardzo duży wpływ na życie, zdrowe życie. Czy to placebo? Co o tym myślicie? |
|
|