1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak niszczy organizm chorego i psychike rodziny osoby chorej |
betsi
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 15757
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2013-02-08, 14:39 Temat: Rak niszczy organizm chorego i psychike rodziny osoby chorej |
infinity mój mąż ma chłoniaka,tzn,mamy już wyniki z PETa i są dobre,jest remisja w poniedziałek ma jechać do swojej doktor,i powie nam co dalej,co ile badania.Ale też przeszliśmy,dobrze,że mój mąż jest silny!
wiesz,ty sie przynajmniej badasz,a ja sie boje zrobić nawet zwykłą morfologię do ginekologa tez by mi sie przydało iść! |
Temat: Rak niszczy organizm chorego i psychike rodziny osoby chorej |
betsi
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 15757
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2013-02-07, 17:34 Temat: Rak niszczy organizm chorego i psychike rodziny osoby chorej |
infinity bardzo ci współczuje śmierci mamy i takiej tragedii.wiesz,mój mąż jest chory na raka,a ja też sie boję ,ze ja też jestem chora,ale boję się teraz lekarzy,diagnoz,i tego,ze to niemożliwe że dwoje ludzi mąż i żona są chorzy na raka-a jednak jest to możliwe
ja też mam wszędzie raka,boli mnie jajnik,rak jajnika,boli mnie łopatka w poblizu jest pieprzyk,mam czerniaka,boli mnie stopa-odetną mi nogę
powiedz,dlaczego tak twoja mam wcześnie umarla?późno zdiagnozowano tego raka?przecież chyba tak w czasie chemii się nie umiera-chyba że ...?no nie wiem?a jak tata? |
|
|