Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz wycięty, ale...co dalej? |
cleo33
Odpowiedzi: 713
Wyświetleń: 196933
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-08-13, 20:53 Temat: Guz wycięty, ale...co dalej? |
Ja również Kasiu ,chciałam wyrazić moje kondolencje
Jestes niesamowitą kochaną córką
Katarzynka36 napisał/a: | Jest obecny w domu, gdy patrze na Jego ulubiony fotel, na kule inwalidzkie, które przecież nie tak dawno jeszcze chwytał, na jego kurteczki wiszące na wieszaku...
Nie wierzę, że TO JUŻ KONIEC... |
Są rzeczy ,które nie miną i zawsze będą nam przypominały sytuacje naszych kochanych rodziców,choć serce nie będzie tak krwawić,to sytuacje zawsze będą nam przypominać |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-07-13, 09:31 Temat: Guz wycięty, ale...co dalej? |
Katarzynka36 napisał/a: | Co 3 miesiące jest rtg a jak coś ich tam zaniepokoi to DOPIERO kierują dopiero na TK. |
U nas rownież był taki standard.
[ Dodano: 2011-07-13, 10:33 ]
Katarzynka36 napisał/a: | ale jak mi przy Tacie mi odpowie, że - po co? Co Pani da, że wie Pani wcześniej? przy wznowie wszytskie metody leczenia zostały u Taty wyczerpane - to chyba sie załamię...
|
Zawsze sie o takie sytuacje martwiłam wolałam aby tata nie usłyszał nic podobnego.
Za każdym razem przed wejściem do gabinetu miał potwornie zszargane nerwy niestety. |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-05-26, 21:08 Temat: Guz wycięty, ale...co dalej? |
To dobra wiadomosc Katarzynko
[następne komentarze] |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-24, 14:06 Temat: Guz wycięty, ale...co dalej? |
Katarzynka36
Najwazniejsze abys wierzyła że bedzie dobrze moj tato ani mamusia nie mieli takiej mozliwosci aby byc operowanym a jak sama czytałas rózne informacje jest to napewno pozytyw tej walki
Juz Wam kibicuje
Bedzie dobrze . |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-24, 13:20 Temat: Guz wycięty, ale...co dalej? |
Katarzynka36 bardzo mi przykro z powodu taty
Ale trzymam kciuki mysle że jesli operacja sie powiodła ,to wszystko powolutku dojdzie do normy i tatuś odzyska siły trzymam za Was kciuki bardzo mocno. |
|