Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
cleo33
Odpowiedzi: 392
Wyświetleń: 142261
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-07-28, 16:17 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
Marzenko tak mi przykro ,wyrazy współczucia kochana
Całym sercem jestem z Tobą. |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-07-26, 22:41 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
Marzenko ,bardzo bardzo Cię przytulam ,rozumię co czujesz i jak to przezywasz(przechodziłam podobnie)nie rezygnuj teraz wszystko ma znaczenie ogromne |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-07-21, 11:46 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
Marzenko jesteś nie zastąpiona
Trzymamy kciuki oczywiście mocno ,mocno.
Ściskam. |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-06-08, 19:06 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
DHC jest lekiem opoidowym i faktycznie ma działanie przeciwkaszlowe,ale niektórzy pacjenci zle go tolerują, poczytaj Marzenko ulotkę;
http://chorujena.pl/Leki/4077-DHC_Continus
Ściskam. |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-05-30, 22:38 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
Marzenko tak sie cieszę ,że jakos dajecie radę
Mamcia już tyle przeszła, Wiesz jak bardzo Ci dopinguję
Przetrwałyście juz tyle ,że nie może być gorzej.
Moi rodzice nie mieli tyle szczescia.
Jak sama pamiętasz zapewne 3 lata straciłam ich oboje
Trzymam za Was kciuki oby udało Wam się przechytrzyć choróbsko |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-24, 07:18 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
DumSpiro-Spero napisał/a: | Marzenko, zdjęcie jest prześliczne |
Tak zgadzam się
Naprawde dobrze sie trzyma mamcia. |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-10, 21:22 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
Witaj ,czy byłyscie z mama w tych Gliwicach?
O ile dobrze kojarze to miałyscie na dziś umówioną wizyte?
Cos wiadomo? |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-03, 19:45 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
banialuka napisał/a: | dlatego chciałabym jechać gdzie indziej na konsultacje i szukac pomocy na zatrzymanie choroby, bo zdaję sobie sprawe ze nie na wyleczenie |
Jedz do tych Gliwic (ja tam bede w piatek szkoda ze sie nie spodkamy nawiasem mówiąc)porozmawiaj z lekarzem jeśli jesteś juz umówiona ,jeżeli trafisz na fajnego goscia i rzeczywiscie zaleci chemię to może nawet załatwisz ze na ten czas położy mame u nich w instytucie na okres podawania chemii wiele osób tam leży i dostają chemię jeżeli sa z daleka i oczywiście sie kwalifikują.
pozdrawiam ciepło. |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-18, 11:53 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
Marzenko siesze sie ż u Ciebie dobrze,ściskam. |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-10-28, 19:32 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
To dobrze najwazniejsze aby mamcia czuła sie dobrze
Buziaki |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-05-16, 21:01 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
wracajac do meritum wydaje mi sie ze scyntografia jest najczulszym badaniem w kierunku kośca. |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-05-14, 20:43 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
witaj
Postaraj sie namówic na te badania to bardzo wazne naprawde czas odgrywa bardza ważna role w tej chorobie nie zwlekajcie
Ściskam |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-05-13, 20:13 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
witaj wydaje mi sie że odstep jest prawidłowy moja mama tez miała 2 miesieczna przerwe i z tego co czytam wiekszosc ludzi taki okres czeka dlaczego?nie wiem
Najwazniejsze abyscie porobili w tym czasie jak najwiecej badan aby była jasnosc poniewaz po radiacji przez ;o 6 tyg minimum raczej nic nie robia (naswietlania)wiec dorze by było zrobic wszystko teraz ,postaraj sie tez o scyntografie (to wazne )nawet jesli nie ma narazie zadnych oznak ,moim zdaniem nie zaszkodzi
Trzymam kciuki |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-03-24, 11:06 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
witaj banialuka
moja mama w lipcu ub roku rowniez maiała chemie w schemacie PN i włosy jej nie wupadły wogóle wiec jak pisze moja poprzednia rozmówczyni kazdy organizm roznie reaguje
Ate przemieszczajace sie bóle to przypuszczam skutki tej paskudnej choroby
Pozdrawiam i trzymaj sie. |
cleo33
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-03-20, 22:37 Temat: Rak niedrobnokomórkowy płaskonabłonkowy-po operacji |
witaj Pabi Dexamethason to lek sterydowy działa przeciw bólowo i przeciw obrzekowo moja
mama tez go bierze.
pozdrawiam |
|