Autor |
Wiadomość |
Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić? |
czkawka
Odpowiedzi: 102
Wyświetleń: 30136
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-28, 20:30 Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić? |
kama, wierzę, że jest to jedynie napad lęku. Emocje w chorobie nowotworowej są ogromne i nikt nawet nie zdaje sobie sprawy jakie targają osobą chorą.
Zaopiekuj się Mamusią, teraz szczególnie, niech czuje, że nie jest sama.
Ucałuj i wyściskaj Ją ode mnie i przekaż, że ma wspaniałą Córkę.
Pozdrawiam. |
czkawka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-03, 22:18 Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić? |
kama czasem wyniki się opóźniają, bo mają dużo opisów. Nie zawsze oznacza to coś złego.
W szpitalach pracują ludzie i jak to ludzie czasem się z czymś nie wyrabiają.
Nie łam się wszystko będzie dobrze.
Kciuki w pogotowiu, a my tu czekamy.
Pomimo wszystkiego spokojnej nocy życzę. |
czkawka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-03, 21:47 Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić? |
kama jak wyniki?
Cały czas trzymam kciuki, za pozytywne wieści.
Nie trzymaj nas w niepewności dłużej niż to konieczne.
Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie. |
czkawka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-25, 20:28 Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić? |
kama cieszę się, ze torakochirurg ma tak dobre wieści. Będę trzymać kciuki za tk głowy.
Mam nadzieję, że rezonans rozwieje wątpliwości i będziecie mieć powodu tylko do radości.
Jeśli Mama ma siły to ważne, żeby robiła sobie spokojne spacery, jak jest łagodniejsza pogoda. Świeże powietrze dobrze robi w procesie zdrowienia.
Moja Mama niestety tylko leży a lekarz rodzinna mówi, że łóżko to następna choroba.
Ściskam serdecznie i pozdrawiam. |
czkawka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-17, 20:54 Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić? |
Kama przykro mi, że wieści niezbyt pozytywne, jednak cieszę się, że to nie zawał.
Z neurochirurgiem Ci nie pomogę, nie moje rejony....trzymam kciuki, żeby udało się skonsultować jak najszybciej z najlepszym specjalistą.
Pozdrawiam serdecznie. |
czkawka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-15, 20:15 Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić? |
Kama ja w takich sytuacjach też nie wiem jak zareagować....przecież i obie i Twoja Mama i koleżanka p. ordynator to równoprawne pacjentki.
A co z Mamą? Dawno nie pisałaś...mam nadzieję, że wszystko w porządku? Trzymam kciuki i pozdrawiam. |
czkawka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-06, 12:09 Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić? |
Kama trzymam kciuki aby nie potwierdziły się Twoje obawy...
Sama wybieram się w sprawie swojej Mamy do neurologa po niedzieli, nie wiem czego się spodziewać a boje się tej wizyty...mam jednak nadzi8eję, że nie wszytko musi iść po grudzie.
Trzymaj się jakoś.
Pozdrawiam serdecznie. |
|