1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 7
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić?
czkawka

Odpowiedzi: 102
Wyświetleń: 30136

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-02-28, 20:30   Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić?
kama, wierzę, że jest to jedynie napad lęku. Emocje w chorobie nowotworowej są ogromne i nikt nawet nie zdaje sobie sprawy jakie targają osobą chorą.
Zaopiekuj się Mamusią, teraz szczególnie, niech czuje, że nie jest sama.

Ucałuj i wyściskaj Ją ode mnie i przekaż, że ma wspaniałą Córkę.

Pozdrawiam.
czkawka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-02-03, 22:18   Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić?
kama czasem wyniki się opóźniają, bo mają dużo opisów. Nie zawsze oznacza to coś złego.
W szpitalach pracują ludzie i jak to ludzie czasem się z czymś nie wyrabiają.
Nie łam się wszystko będzie dobrze.

Kciuki w pogotowiu, a my tu czekamy.

Pomimo wszystkiego spokojnej nocy życzę.
czkawka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-02-03, 21:47   Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić?
kama jak wyniki?

Cały czas trzymam kciuki, za pozytywne wieści.
Nie trzymaj nas w niepewności dłużej niż to konieczne.

Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie.
czkawka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-01-25, 20:28   Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić?
kama cieszę się, ze torakochirurg ma tak dobre wieści. Będę trzymać kciuki za tk głowy.
Mam nadzieję, że rezonans rozwieje wątpliwości i będziecie mieć powodu tylko do radości.
Jeśli Mama ma siły to ważne, żeby robiła sobie spokojne spacery, jak jest łagodniejsza pogoda. Świeże powietrze dobrze robi w procesie zdrowienia.
Moja Mama niestety tylko leży a lekarz rodzinna mówi, że łóżko to następna choroba.

Ściskam serdecznie i pozdrawiam.
czkawka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-01-17, 20:54   Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić?
Kama przykro mi, że wieści niezbyt pozytywne, jednak cieszę się, że to nie zawał.
Z neurochirurgiem Ci nie pomogę, nie moje rejony....trzymam kciuki, żeby udało się skonsultować jak najszybciej z najlepszym specjalistą.

Pozdrawiam serdecznie.
czkawka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-01-15, 20:15   Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić?
Kama ja w takich sytuacjach też nie wiem jak zareagować....przecież i obie i Twoja Mama i koleżanka p. ordynator to równoprawne pacjentki.

A co z Mamą? Dawno nie pisałaś...mam nadzieję, że wszystko w porządku? Trzymam kciuki i pozdrawiam.
czkawka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-01-06, 12:09   Temat: rak gruczołowy płuca lewego C34.9 co robić?
Kama trzymam kciuki aby nie potwierdziły się Twoje obawy...

Sama wybieram się w sprawie swojej Mamy do neurologa po niedzieli, nie wiem czego się spodziewać a boje się tej wizyty...mam jednak nadzi8eję, że nie wszytko musi iść po grudzie.
Trzymaj się jakoś.
Pozdrawiam serdecznie.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron