Autor |
Wiadomość |
Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
deep
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 101854
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-03-12, 11:13 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
super że PET wyszedł ok
co do grasicy, to tak jak napisała Justyna - nie jest to groźne.
dużo zdrowia i trzymam kciuki za pozostałe badania.
Pozdrawiam
deep |
deep
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-02-19, 16:26 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Minia,
Wszystko będzie na pewno ok. Jak z Twoim oddechem i przeziębieniem, które miałaś na początku lutego? Moja kondycja jest dalej kiepska ( w wtorek idę na 6 cykl). Męczę się już przy średnim wysiłku.
Pozdrawiam i trzymam kciuki
deep |
deep
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-02-08, 14:34 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Minia,
tak jak napisały dziewczyny przede mną - herbata, mód + cytryna i maście rozgrzewające na noc. U mnie przeźiębienie trzymało w styczniu dobre 3 tygodnie (podwyższona temperatura, katar, delikatne poty itp.).
Trzymaj się ciepło w te mroźne dni |
deep
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-01-17, 14:45 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Witaj Miniu,
No to super. Trzymaj tak dalej i sto lat życia dla Ciebie. |
deep
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-01-15, 21:01 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Miniu,
dzięki za odpowiedz. Jestem przekonany ze Twoje wyniki tomografii bedą ok. Pozdrawiam Cię serdecznie. |
deep
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-01-14, 14:24 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Miniu,
czytałem wątek Twojej choroby. Czy ty byłaś chora na chłoniaka DLBCL czy na chłoniaka pierwotnego śródpiersia, który jest rzadkim podtypem najczęściej występującego chłoniaka nieziarniczego o wysokiej złośliwości DLBCL (ograniczonego tylko do śródpiersia)?
Mam nadzieję, że po zakończenym leczeniu z każdym dniem masz coraz więcej sił.
Pozdrawiam
deep |
|