1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: podejrzenie nowotworu |
dorzro
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 11419
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2016-05-01, 20:15 Temat: podejrzenie nowotworu |
Gdzie mieszkacie? Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości i podejrzenia to działaj i nie czekaj. 18.05 jest niedługo, ale potem opis i robi się koniec miesiąca. Szukajcie placówki, która potraktuje sprawę poważnie. Ja mam nadzieję i wiarę, że jeżeli lekarz pozwolił czekać to ma przeświadczenie o łagodności zmiany. Ale Ty do czasu wyjaśnienia będziesz się denerwować (delikatnie mowiac). Szukaj innych możliwości i lekarzy, którzy dadzą Ci spokojny sen. |
Temat: podejrzenie nowotworu |
dorzro
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 11419
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2016-05-01, 18:35 Temat: podejrzenie nowotworu |
Przepraszam, że nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że 18 maj to niedługo. U dorosłego pewnie tak. Ale u dziecka zmiany różnego typu potrafią rosnąć szybciej. Jeżeli mogę coś sugerować to proszę wziąść wszystkie badania i udać się z dzieckiem do poradni przy klinice onkologii dziecięcej. Nie wiem skąd jesteście więc nie będę wskazywać gdzie powinniście się udać. Jeżeli istnieje jakiekolwiek podejrzenie zostawią Was w szpitalu i dziecko będzie miało szybko pełna diagnostykę, a Ty nie będziesz się zastanawiać jakie badanie zrobić. To nie powinien być problem rodziców. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i zmiana okaże się łagodna. Ale dla własnego spokoju nie czekajcie. Do poradni nie trzeba mieć skierowania. Ze swojej strony polecam poradnie onkologii dziececej przy klinice onkologii i hematologii dziecięcej UCK w Gdańsku.
[ Dodano: 2016-05-01, 19:43 ]
Chyba nie przeczytałam dokładnie. Byliście na oddziale onkologii dziecięcej i bez diagnostyki córka została wypisana? Jeżeli mogę zapytać to gdzie znajduje się ten ośrodek? Dostaliście pełne wskazówki co robić dalej? Czy termin MRI wyznaczył lekarze z oddziału onkologii? |
|
|