Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
ela1
Odpowiedzi: 305
Wyświetleń: 171883
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2011-03-04, 21:07 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Niełatwo znaleźć słowa pociechy.
Mogę jedynie życzyć Tobie i Najmłodszej sił do zniesienia tego bólu,
który tylko czas może złagodzić.
Proszę przyjmijcie wyrazy najszczerszego współczucia. |
ela1
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2011-02-13, 23:31 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Peti, myśle, że faktycznie takie przysypianie jest wynikiem leku, jest to wpisane w jego działania uboczne.
Logicznie, każdy lek przeciwbólowy działa inaczej na każdy organizm.
Jeżeli ból nie jest silny, możecie smiało zmienić na słabszy.
Gosiu, a czy Ty dbasz o siebie ? Czy już troszeczke lepiej się czujesz ? |
ela1
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-12-29, 16:03 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Peti, faktycznie troszeczke malutka ta chemoglobinka. Może Małżowinkowi, zrób tą wątróbke dla odmiany :watróbka, papryka,cebulka w słupki pokrój i przecier pomidorowy.
Napisałas w wątku Kubanetki:"Szczęściara mnie się właśnie kończy...szczypało i piekło strasznie."- może i tak, ale bóle podbrzusza i pleców
To wszystko dlatego, że musimy latać odśnieżać..... no 1:0 dla mnie ogrzewanie mam na gaz, nie musze latać z woreczkami. Nie zabardzo dbamy o siebie, no bo trzeba przecież wszystko zrobić.......
pozdrawiam |
ela1
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-11-21, 22:04 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Peti, Tutaj poczytaj o pleśniawce: http://www.forum-onkologi...t2128.htm#34804 , może sie przyda. Głowa do góry.
pozdrawiam |
ela1
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-10-16, 20:50 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Peti, trzymam bardzo, bardzo mocno. |
|