Autor |
Wiadomość |
Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
ela1
Odpowiedzi: 426
Wyświetleń: 101371
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-08, 22:08 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
Marto Bardzo, bardzo mi przykro, że musiałaś w tak młodym wieku, przejść takie chyba najtrudniejsze dla każdego chwile....
Przyjmij wyrazy współczucia [*] [*] [*] |
ela1
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-07, 13:37 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
Też jestem......... |
ela1
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-06, 20:50 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
To takie strasznie przykre, myślami jestem z Tobą |
ela1
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-29, 15:52 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
Owieczko masz moich miliony kciukasków. |
ela1
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-26, 16:25 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
Marta brak mi słów |
ela1
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-23, 20:47 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
owcaMarta, Przykro mi,że mamusia się tak czuje. Po naświetlaniach jednak mogą wystąpić: brak apetytu, zawroty głowy, nudności, zwiększona senność..... mam nadzieje, że po naświetlaniach wszystkie uboczne skutki minął i jeszcze będziecie mogły się sobą nacieszyć.
pozdrawiam |
ela1
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-16, 16:24 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
owcaMarta napisał/a: | MAM SOBIE ZNALEŹĆ szpital ,który by na ten czas przyjął mamę | Ale MEKSYK tego jeszcze nie słyszałam Co jeszcze ten NFZ wymyśli. Pewnie limity są już wyczerpane. Szkoda tylko, że limit na raka nie jest wyczerpany. Brak słów....... Dobrze że mamusia ma Ciebie.
pozdrawiam |
ela1
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-03, 22:30 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
owcaMarta napisał/a: | Czy na prawdę już nigdy nie będzie normalnie? Zdrowo? | To takie przykre i niesprawiedliwe, ale niestety, nie będzie. Bedzie coraz gorzej i to jest najgorsze co nas spotkało. Chociaż wiemy jakie są rokowania to w serduszku pocichutku szepczemy sobie, że zdarzy się cud i wszystko będzie tak jak przed chorobą.
pozdrawiam |
ela1
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-10-31, 13:50 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
owcaMarta napisał/a: | ILE I CO WIE MAMA? | Kiedyś ktoś na forum poradził mi zadać jedno pytanie "Co myślisz o swojej chorobie?" Wtedy wiedziałam jak, rozmawiać i czy wogóle rozmawiać. Łysy napisał/a: | Ważne jednak jest to, że możemy pomóc naszym bliskim przez nią przejść. | Podpisuje się pod tym watkiem. Łysy bardzo trafnie napisałeś !!!
pozdrawiam |
|