1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
evita2
Odpowiedzi: 124
Wyświetleń: 23587
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-25, 00:08 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
gorzkajakmokka, co u Was, jak Taty samopoczucie?
Często o Was myślę.
Pozdrawiam serdecznie i przytulam |
evita2
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-14, 11:11 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
Magda, moja Mama zachowywała się bardzo podobnie. Nie spała ani w dzień ani w nocy i nawet kiedy nie mogła już samodzielnie chodzić ciągle nocą dokądś szła i chciała zajmować się różnymi rzeczami. Czuwałam całe noce, żeby nie zrobiła sobie krzywdy, nie przewróciła się, żeby nie przyjęła jakichś nadprogramowych leków. Doskonale wiem jakie to jest obciążające dla Ciebie i Twojej Mamy i dlatego wypytywałam Cię o wizytę psychiatry i przepisane leki. Ten lek, który lekarz przepisał Twojemu Tacie działa silnie wyciszająco, uspokajająco i nasennie. Moja Mama po nim przesypiała całe noce, budziła się w tej samej pozycji, w której zasnęła. Męczycie się Wy i Tata a to "nocne życie" jest naprawdę do opanowania lekami. |
evita2
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-05, 14:00 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
gorzkajakmokka napisał/a: | Psychiatra oddzwonił i powiedział, że przyjedzie do nas jutro rano, Ciekawe co się stało, że sam zadzwonił aby aż o tyle przyśpieszyć wizytę. Dzisiaj też odebrałam skierowanie od lekarza. |
Najwyraźniej jest Człowiekiem przez wielkie "C" tak jak nasza lekarka.
Magdo, cieszę się, ze udało Wam się przyspieszyć wizytę.
Teraz najważniejsze jest, żeby ulżyć Tacie w cierpieniu.
Pamiętaj też o sobie i o Mamie, nie obawiaj się poprosić lekarza o pomoc również dla Was.
Trzymam kciuki za Was wszystkich. Oby noc minęła spokojnie.
Pozdrawiam serdecznie i mocno ściskam. |
|
|