1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: mięsak ból biodra
ewka1

Odpowiedzi: 1317
Wyświetleń: 376036

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2012-07-25, 21:17   Temat: mięsak ból biodra
zufed, dzięki,że się odezwałaś :)
ewka1

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2012-07-23, 20:18   Temat: mięsak ból biodra
zufed, rana się goi?Odezwij się,co u Ciebie :)
ewka1

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2012-06-19, 10:19   Temat: mięsak ból biodra
zufed napisał/a:
Dostałam skierowanie na TK miednicy, podudzia i klp.Dodatkowo mam pomyśleć o rehabilitacji.

Czyli krok do przodu :) Miłego i spokojnego dnia dla Ciebie :sun:
ewka1

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2012-06-11, 20:45   Temat: mięsak ból biodra
Chciałoby się powiedzieć,że się ciągnie jak " flaki z olejem".Zaraz mi się przypomina p.doktór prowadząca Tatę.Mówiła,że teraz zrobią to badanie za kilka dni tamto a za miesiąc dopiero coś tam jeszcze,bo trzeba czekać ,bo są kolejki.Nie wytrzymałam i wypaliłam:"To niech pani powie temu tam w środku,co żre Tatę,żeby trochę poczekał z tym podjadaniem Taty oskrzela".Popatrzyła na mnie,jakbym z księżyca spadła.Po tych moich słowach i bronchoskopia była szybciej i jak widziała mnie na korytarzu w szpitalu to odzywała się pierwsza co i jak z Tatą.Swoją drogą to nie mogę narzekać na nią bo się starała,ale jak widać badania można było przyspieszyć.
Zufed życzę zdrówka i powodzenia :) Wchodzę sobie czasem do Ciebie i podczytuję.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron