1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: mięsak ból biodra |
ewka1
Odpowiedzi: 1317
Wyświetleń: 376036
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-07-25, 21:17 Temat: mięsak ból biodra |
zufed, dzięki,że się odezwałaś |
ewka1
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-07-23, 20:18 Temat: mięsak ból biodra |
zufed, rana się goi?Odezwij się,co u Ciebie |
ewka1
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-19, 10:19 Temat: mięsak ból biodra |
zufed napisał/a: | Dostałam skierowanie na TK miednicy, podudzia i klp.Dodatkowo mam pomyśleć o rehabilitacji. |
Czyli krok do przodu Miłego i spokojnego dnia dla Ciebie |
ewka1
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-11, 20:45 Temat: mięsak ból biodra |
Chciałoby się powiedzieć,że się ciągnie jak " flaki z olejem".Zaraz mi się przypomina p.doktór prowadząca Tatę.Mówiła,że teraz zrobią to badanie za kilka dni tamto a za miesiąc dopiero coś tam jeszcze,bo trzeba czekać ,bo są kolejki.Nie wytrzymałam i wypaliłam:"To niech pani powie temu tam w środku,co żre Tatę,żeby trochę poczekał z tym podjadaniem Taty oskrzela".Popatrzyła na mnie,jakbym z księżyca spadła.Po tych moich słowach i bronchoskopia była szybciej i jak widziała mnie na korytarzu w szpitalu to odzywała się pierwsza co i jak z Tatą.Swoją drogą to nie mogę narzekać na nią bo się starała,ale jak widać badania można było przyspieszyć.
Zufed życzę zdrówka i powodzenia Wchodzę sobie czasem do Ciebie i podczytuję. |
|
|