1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc |
ewka1
Odpowiedzi: 406
Wyświetleń: 116593
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-07-04, 07:55 Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc |
Jesteś niesamowitą osobą.Czytałam każdy Twój wpis,który pojawiał się w Twoim wątku.Jestem pełna podziwu do Twojej osoby i postawy jak również Twojego Taty wobec tej strasznej choroby.Twój Tato naprawdę dzielnie walczył.I pamiętaj-'Miłość nigdy nie ustaje' mojego Taty nie ma już z nami prawie 17 miesięcy a kocham go nadal bardzo mocno.
Trzymaj się kochana. |
ewka1
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-05-08, 10:54 Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc |
młoda napisał/a: | kostki są leciutko napuchnięte, |
Mój Tato miał opuchnięte kostki wtedy,kiedy zbierał się płyn w worku osierdziowym tzw.wysięk nowotworowy.Kiedy płyn był ściągnięty,wszystko wracało do normy tzn.opuchlizny nie było,Tato lepiej się czuł i nie miał takich duszności.Dostawał jeszcze tabletki moczopędne.
Każdy organizm jest inny także warto zapytać lekarza o przyczynę opuchlizny.
Pozdrawiam i trzymajcie się:-) |
ewka1
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-01-17, 08:55 Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc |
Wiem,że w mojej okolicy wypożycza najbliższe hospicjum .Mają kilka takich.Spróbuj zapytać w najbliższym hospicjum. |
ewka1
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-10-05, 18:33 Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc |
młoda napisał/a: | to chyba nie jest normalne po tym badaniu? |
Mój Tato również miał gorączkę po drugiej bronchoskopii. Pani doktór mówiła przed badaniem,że może się pojawić gorączka. |
|
|