1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi potrójnie ujemny |
gaba
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 4837
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2016-10-21, 17:51 Temat: Rak piersi potrójnie ujemny |
Dlaczego nie kontynuujesz tematu tylko zaczynasz nowy? Mam nadzieję że moderator połączy tematy. Zadaj proszę jakieś konkretne pytania.
Co czeka chorą? Jeżeli ma wynik to znaczy że jest po rozmowie z lekarzem i powinna już dokładnie wiedzieć co dalej. Wg wytycznych teraz powinno w szybkim terminie nastąpić usunięcie węzłów I i II piętra z pachy, po wygojeniu chemioterapia (miała coś przed operacją?) a następnie radioterapia. Jak na razie to jeszcze nie ma powodu do załamania, jeżeli okaże się że pozostałe węzły są czyste to perspektywy są dobre.
[ Dodano: 2016-10-21, 18:56 ]
Część wyniku jest ucięta i nie wiadomo jak wysoki jest Ki67, również nie wiadomo czego dotyczy ta data 30.10.2016.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2016-10-21, 19:03 ]
Gaba, dzięki, nie zauważyłam.
|
Temat: Rak piersi potrójnie ujemny |
gaba
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 4837
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2016-08-13, 16:05 Temat: Rak piersi potrójnie ujemny |
niestety mimo powiększania do granic możliwości komputera nie udało mi się nic przeczytać z tych wyników. Zdjęcia należy przesyłać jako załączniki do posta a nie linki. |
|
|