1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach |
gaba
Odpowiedzi: 229
Wyświetleń: 97822
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-11-21, 16:42 Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach |
każde laboratorium ma obowiązek archiwizować wyniki, wystarczy znać datę pobrania i wynik w laboratorium można odebrać.
Mnie też coś się przyplątało, nie wiem dlaczego ale moja choroba nowotworowa skutkuje straszliwą podatnością na infekcje. Pozdrowienia |
gaba
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-10-27, 18:33 Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach |
Rzecz w tym że gorset to cholernie trudno odwrócić, nie zdajemy sobie sprawy jak szybko mięśnie zanikają, będzie się stale pogarszać bo będzie zanikać ten prawdziwy gorset mięśniowy. Reumatolodzy mają takie powiedzenie, że pacjent z RZS lub zwyrodnieniem może dobrze i długo żyć jeżeli pokocha ból. Przemyśl, można mieć gorset żeby załatwić pilne sprawy na mieście jak jest okres bólowy, ale nosić nawet kilkanaście dni to już ewidentna szkoda. Ja właśnie dla budowy i utrzymania swojego gorsetu mięśniowego 2 razy w roku (za własne pieniądze) siedzę w sanatorium, a przez cały rok chodzę na siłownię. Pozdrawiam |
gaba
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-10-27, 17:29 Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach |
Z tym gorsetem to mam nadzieję żartujesz? |
|
|