Autor |
Wiadomość |
Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
gabi30
Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 102622
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-19, 15:43 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Ja niestety na zlocie nie robiłam zdjęć ludziom, tylko przyrodzie. A szkoda, wielka szkoda. Na następnym mam zamiar się poprawić. Mam nadzieję, że na następnym zlocie również będę |
gabi30
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-15, 07:53 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Ja też już w domku. Jak napisała Madzia70 cieszę się jak głupia, że się "zesrałam" przepraszam za zwrot. Podróż męcząca, ale przeżycia niezapomniane. Dziękuję wszystkim, których mogłam poznać osobiście a nie tylko z forum. Dziękuję Gaździe i jego wspaniałej żonie oraz nie omieszkam podziękować paniom z kuchni, które gotują wybornie. Zresztą wiecie kochani, że zobaczyć i poznać Was wszystkich było mi niezmiernie miło.
A Obertas ma specjalne podziękowania ( wie za co ). Przy okazji dowiedziałam się drogi Obertasie, że mieszkamy niedaleko siebie. Na następny zlot, jeśli powiedzie się moje leczenie może podsiądę się do Ciebie i pojedziemy razem?? Hmmm.
Jesteście kochani, pozdrawiam z zachodniopomorskiego. Mam nadzieję niedługo pozdrowić z Wawelskiej ze stolicy.
Gabi |
gabi30
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-08, 12:23 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Artur mieszam i mieszam, ale co tam. Jeśli jest możliwość poproszę jeszcze raz o dwójeczkę u Ciebie dla mnie i Agnieszki89. Jeżeli u Ciebie nie będzie miejsca to gdziekolwiek. Aga jak zadeklarowała dotrze w sobotę, ja przyjadę z Madzią70.
Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie.
P.S. A chciałam u Ciebie bo znasz mniej więcej moje problemy "jedzeniowe".
|
gabi30
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-07, 20:14 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Oj a ja nie wiedziałam , że przyjedziesz w tak dużym składzie i prosiłam Gazdę o dwójeczkę dla nas . W takim razie zdaję się na Gazdę, ale nie ukrywam, że chciałabym spać u Artura. Kiedy przyjadę nie wiem. Wszystko zależy od Madzi70. |
gabi30
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-01, 02:02 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Arturo ja potwierdzam swój przyjazd, nawet jeśli potwierdzi się podejrzenie moje lekarki rodzinnej, chrzanię. Chociaż raz muszę być na zlocie. A z uwagi, że pierwszy raz to wolałabym u Ciebie dwójeczkę, bo z Agą oczywiście. Jeśli się nie da, to gdziekolwiek. Będę w czwartek raniutko w Warszawie, żeby odpocząć przed dalszą podróżą. Madziu moja kochana, zadzwonię jeszcze do Ciebie |
gabi30
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-18, 22:25 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Tak, tak. Ja już kupiłam bilety do Wawy i co by się nie działo jadę. Muszę być chociaż raz u Gazdy. Przyjadę dzień wcześniej do Madzi, żeby odsapnąć przed podróżą.
Już się cieszę na spotkanie z Madzią i Wszystkimi zlotowiczami
Pozdrawiam Gabi |
gabi30
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-07-07, 21:24 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Kochani Gabi przyjedzie na zlot z Madzią , ale proszę dopisać jeszcze jedną osobę. Będzie to moja koleżanka Agnieszka ( dojedzie we własnym zakresie). Całuski . |
gabi30
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-06-30, 21:59 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Jak będę jeszcze wśród żywych , to się piszę. Mam nadzieję, że oferta Madzi zabrania mnie z Warszawy aktualna?
Pozdrawiam zlotowiczów. |
|