1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Leiomyosarcoma G2 |
gabi30
Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 64267
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-05-27, 12:08 Temat: Leiomyosarcoma G2 |
kasiaw napisał/a: |
15 lat pracy w tej firmie, bez ani jednego dnia zwolnienia lekarskiego - nie miało dla nich żadnego znaczenia. Przykre... |
Rzeczywiście przykre.Całkowity brak empatii ze strony szefostwa. Jak widać liczy się tylko firma, człowiek nie bardzo.
Poruszyła mnie Twoja historia i będę dzielnie Ci kibicować. Sama też walczę z przerzutami i mam nadzieję na wygraną,czego i Tobie życzę.
Pozdrawiam Gabi |
gabi30
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-05-27, 08:15 Temat: Leiomyosarcoma G2 |
Kasiu wiem,że się nie da odróżnić i jest to przerażające. Dlatego lekarze zbyt łagodnie podeszli to Twojego problemu myśląc,że to zwykły mięśniak jakich kobiety mają wiele. Ale te tłuszczaki na jelitach, które Ci wmawiali to już absurd. Bardzo gorąco Ci życzę żebyś się świństwa pozbyła raz na zawsze. |
gabi30
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-05-25, 14:19 Temat: Leiomyosarcoma G2 |
Kasiu jak widać na Twoim przykładzie mięśniak może okazać się groźnym mięsakiem. Tylko jak to odróżnić podczas zwykłych badań, chociażby USG? Trzymam kciuki żeby się udało zwalczyć paskudę doszczętnie.
P.S. Też mam mięśniaka sporego i już człowiekowi się włosy jeżą. |
|
|