1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: gizela79 - komentarze |
gizela79
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 8566
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-08, 09:01 Temat: gizela79 - komentarze |
Jest mi strasznie ciężko..nie ma dnia i nocy bym nie zapłakała za mamusią...tak bardzo tęsknię za nią....wczoraj minęło msc jak odeszła a ja wciąż nie wierzę,że już się nie przytulę do niej...tak bardzo chciałabym cofnąć i zatrzymać czas....nie potrafię nie płakać,bo to mama.... Wiem wiedziałam od początku,że u mamusi to kwestia czasu,a,e ból jest większy niz porażka z rakiem....tak bardzo chciała żyć. Dziś zadaję pytanie jak każdy:DLACZEGO?....nie ma odpowiedzi i pewnie nigdy nie będzie....tak mi jej brakuje,że az serce wyje za nią... |
gizela79
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-06-23, 07:20 Temat: gizela79 - komentarze |
Dziękuję wam za wsparcie....już do mnie dociera....teraz ból jest o wiele większy....nawet teraz wyję:(...Wszystko bym oddała za rozmowę z mamusią....ale już jej nie będzie. Najgorzej dobije mnie grudzień,bo mamusia 10 grudnia miała urodzinki a 24 imieniny...
Teraz jest czas jagód-ona tak kochała las,jagody,grzybki....Jedyny czas kiedy mało co myslę o mamusi to moja praca....pracuję jako sprzedawczyni wędlin,mięska,serów w kauflandzie....to jest jedyne miejsce gdzie nie ma czasu na to:(.... |
gizela79
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-06-14, 11:45 Temat: gizela79 - komentarze |
Dziękuję wszystkim za dobre słowo,za wsparcie....bardzo mi ciężko bez mamusi....jeszcze do mnie nie dociera,że ona odeszła bezpowrotnie.... . Najgorsza jest noc wtedy wyję z bólu,żalu i z tęsknoty za nią....Jest mi bardzo ciężko pogodzić się,ale w głębi serca wiem,że odeszła spokojnie....,że już nie cierpi.... |
gizela79
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-31, 19:36 Temat: gizela79 - komentarze |
Wszystkiego najlepszego,siły a przede wszystkim zdrowia każdemu życzę..... |
|
|