1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Anelia - komentarze
gudzia5

Odpowiedzi: 1194
Wyświetleń: 158392

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-17, 18:19   Temat: Anelia - komentarze
Zebra dla mnie wszystko jest ok :) i Aniela i Ty macie dużo racji :) tak jak pisze Justyna warto na sprawę spojrzeć z kilku stron :) to co dla nas wydaje się właściwe dla kogoś innego może być niezrozumiałe i odwrtonie :) dlatego warto podejmować dyskusje, abyśmy mogli lepiej zrozumieć siebie :)

pozdrawiam :)
  Temat: Anelia - komentarze
gudzia5

Odpowiedzi: 1194
Wyświetleń: 158392

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-17, 15:31   Temat: Anelia - komentarze
Kochanii ja też z taty chorobą jestem podobnie jak Wy sama :) mimo iż jest mama i brat (którego tata nie ochodzi) muszę załatwiać wszystko sama. Staram się nikogo nie obwniać ponieważ niepotrzebnie się wtedy nakręcam i sama nie potrafie sobie poradzić ze złością. miomo iż mój tatko jest jeszcze w dobrej kondycji to i tak wszystko na mojej głowie :) w dodatku na codzień opiekuję się Chorą na SM teściową, która jest po udarze i paraliżu prowostronnym (wymaga opieki jak dziecko tzn. od przewinięcia do karmienia) i mam jeszcze dwójkę super maluszków. Rozumiem Anielę :) z resztą każdy z nas inaczej sobie radzi w takich sytuacjach :) Ja podziwiam Cię Kochana i całym serduszkiem jestem z Tobą, mimo iż za bardzo się nie udzielam na forum, ale zawsze Cię czytam :) Biuziaczki

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron