1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Progresja zmiany w lewym płucu |
hate_cancer
Odpowiedzi: 123
Wyświetleń: 43462
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-10-26, 15:45 Temat: Progresja zmiany w lewym płucu |
Bardzo mi przykro. Szczerze współczuję. |
hate_cancer
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-10-11, 12:55 Temat: Progresja zmiany w lewym płucu |
To bardzo dobrze, że Tacie wrócił apetyt. Niech je na co ma ochotę! Dobrze, że Tato może byc z Wami w domu. Trzymam za Was kciuki, pozdrawiam ciepło, Agnieszka |
hate_cancer
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-08-12, 20:30 Temat: Progresja zmiany w lewym płucu |
joanna napisał/a: | Najlepiej jakbyśmy za niego wszystko zrobili położyli się do szpitala, brali leki itp. Tato nie pije, nie je. |
Skąd ja to znam... - mój tatuś tez był "charakterny". Ja miałam metodę 'na zdrowy rozsądek" - tłumaczyłam godzinami, jak to jest wazne, jak pomoże w walce z chorobą. z każdych przybranych 100 gramów robiłam w domu święto, mówiąc, ze jestem dumna z Taty, że pomaga sobie, że stosuje sie do moich rad, że powrót do normalnej wagi to postawa, że leki bierze dla swojego dobra. Na mojego tatę działało. nawet robiło mu się czasami głupio, że próbował zachowywac się tak irracjonalnie.
innej metody nie znam...
Pozdrawiam, Agnieszka |
hate_cancer
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-08-11, 19:17 Temat: Progresja zmiany w lewym płucu |
Aśka, trzymaj sie, walcz o Tate. Życze Wam siły, pozdrawiam serdecznie Agnieszka |
|
|