Autor |
Wiadomość |
Temat: Wznowa raka piersi, rozsiew w opłucnej |
hope240
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 18061
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-06-06, 07:53 Temat: Wznowa raka piersi, rozsiew w opłucnej |
Tak, moja mama już w 2010r po każdej chemii dostawała neulaste
pozdrawiam ciepło:) |
hope240
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-05-23, 19:51 Temat: Wznowa raka piersi, rozsiew w opłucnej |
Może chodziło o taxol? Chyba troszkę bardziej bojowy nastrój u Ciebie??
I tak trzymaj,będzie dobrze pozdrawiam |
hope240
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-05-19, 21:40 Temat: Wznowa raka piersi, rozsiew w opłucnej |
Tym bardziej jeżeli mama jest dla Ciebie całym światem, walcz o dobre przeżycie czasu który wam został. Może się powtarzam ale fatalizm nic nie daje, ja już to wiem i ciesze się każdym dniem, każdą rozmową z mama nie myśląc ile czasu razem spędzimy...
Ściskam Cię mocno |
hope240
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-05-18, 20:31 Temat: Wznowa raka piersi, rozsiew w opłucnej |
jak mama dobrze się czuje to staraj się nie myśleć ile tego czasu zostało, wiem że to jest trudne ale ciesz się każdym dniem kiedy mama ma się dobrze, spędzajcie jak najwięcej czasu razem. Fatalizm nie pomaga a wręcz przeciwnie.
Przytulam Cię ciepło, trzymaj się i nie dawaj fatalistycznym myślom. |
hope240
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-05-03, 14:36 Temat: Wznowa raka piersi, rozsiew w opłucnej |
taka ilość płynu można farmakologicznie leczyć, ale decyzja co do postępowania zależy od lekarza prowadzącego który może chcieć pobrać płyn do badań. |
|