Autor |
Wiadomość |
Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
infinity
Odpowiedzi: 275
Wyświetleń: 170395
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2014-04-25, 15:47 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
raka nie leczy sie wit d3 |
infinity
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2014-04-22, 21:26 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
Wygoogluj sobie - bo ja nie mam ochoty ci pomagac
[ Dodano: 2014-04-22, 21:29 ]
Nie mam bladego pojecia kim jest doktor Griffin ale pracuje ze mna jeden JAMNES -JAMES GRIFFIN i tez lubi marchewke, bo widzialam jak jadl w pracy- mam nadzieje, ze pomoglam |
infinity
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2014-04-22, 21:22 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
Nie ma nikogo na forum kto to sprobowal-na innych forach byli , ale jakos ich nie wyleczylo, sama nie wiem czemu...Zamiast bawic sie w oskarzyciela, moze pora pobawic sie w detektywa i rozwiklac zagadke-dlaczego tylu zwolennikow niekonwencjonalnych metod zmarlo? Gdzie popelnili blad? Gdzie kupowali marchewke? |
infinity
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2014-04-22, 21:14 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
Skora dopatrujesz sie cudu uzdrowienia w marchewce to nie dziwi mnie, ze i chamstwa sie dopatrzylas
Nie reaguje zloscia tylko przesmiewczo pisze sobie z toba
Niewiedza mnie nie dobija,mna sie nie martw kochanienka, lepiej martw sie o siebie |
infinity
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2014-04-22, 20:49 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
przydatne to by byly dowody... a tak to sobie starsze panie w kolejce u lekarza rozmawiaja, ze ktos nie jadl i wyleczyl raka, poszedl sadzic marchew i rozmawial z mirabelka :P |
infinity
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2014-04-22, 20:36 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
skonczylas juz mam nadzieje ?
[ Dodano: 2014-04-22, 20:37 ]
historia o soku z marchwii jest tak pawdziwa jak cycki Natalii Siwiec |
infinity
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2014-04-22, 20:25 Temat: Niekonwencjonalne metody leczenia raka |
ozdrowienia po soku z marchwii-Jezu kobieto...
[ Dodano: 2014-04-22, 20:27 ]
i filmiki na youtubie...no ale przez NASZA ignorancje umieraja male dzieci
[ Dodano: 2014-04-22, 20:31 ]
ja sobie mysle, ze to forum to jednak zbyt powazne problemy porusza i pisanie o marchewkach, mirabelkach i cudownych ozdrowieniach jest po prostu CHAMSKIE.
Piszcie sobie te swoje OSKARZENIA i teorie z du.....y jakby nie bylo wyssane gdzie indziej.
Zakladajcie kluby, sekty, stowarzyszenia i uzdrawiajcie!
Nagrywajcie filmiki na youtubie, nawet do MTV teledyski, ale nie tutaj, nie w miejscu, gdzie ludzie szukaja pomocy-nie zludnych fantazji... |
|