1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Agamaz - komentarze (vf7) |
iwka3219
Odpowiedzi: 1253
Wyświetleń: 138016
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-18, 10:58 Temat: Agamaz - komentarze (vf7) |
agamaz napisał/a: | Spacer zaowocował świeżą rybką -prosto z kutra ,świeżyzna,pyszota |
oj ja dobrze wiem jak taka rybka smakuje.. i racja to zupelnie cos innego :)Sama jak jestem w domku, to udaje się do zaprzyjaźnionego rybaka i nawet wędzi mi rybki
MNIAM, ale mam teraz smaka! |
iwka3219
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-14, 20:43 Temat: Agamaz - komentarze (vf7) |
Wiem, ze sie nie da wymazac...ale cale szczescie, bo przeciez sa i te dobre i na tych trzeba sie skupic
Basiula - jak masz ochote to ja zapraszam |
iwka3219
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-14, 19:16 Temat: Agamaz - komentarze (vf7) |
Ja sie Agus - urodzilam i wychowalam w Koszalinie , z balkonu widze horyzont morza.
Moja Mama na wiosne, lato - jest w Koszalinie, na zime przyjezdza do mnie do Warszawy. Lato w Warszawie jest nie do zniesienia. Tzn ja Kocham to miasto, ale dla Mamy to by byla katorga. Ni jak da rade mieszkanie przewietrzyc..
Ja w Warszawie mieszkam juz ponad 10 lat .
Byl pewien okres czasu, jak Tatko zmarl, ze nie chcialam nawet slyszec o domu rodzinnym. O tym bloku. Same nieszczescia tam sie dzialy. Same chorobska. I odmawialam w ogole rozmowy o tym miejscu , nie mowiac juz o tym, ze nie chcialam slyszec by tam pojechac.
Ale musialam.. i teraz wiem, jak mi brakuje morza.. Nawet mimo tych burz, wiatrow i zimna..
Niestety nigdy w Koszalinie nie mialam internetu, wiec nie wiem :(
Jak jestem w domku to korzystam sporadycznie z internetu w telefonie.
Ale dla pocieszenia powiem w Warszawie jak bylo duszno tak i jest , smieszne jest to ze na mojej dzielnicy nie spadla ani jedna kropla deszczu, ani jedna burza - choc widzialam burze szalejace nad innymi dzielnicami ...
Buziaki Ci przesylam :* |
iwka3219
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-14, 15:47 Temat: Agamaz - komentarze (vf7) |
Agus,
Ty jestes znad morza? Bo ja tez i moja Mama obecnie jest u Nas w rodzinnym domku i mowi wlasnie , ze burza za burza, deszcz deszczem pogania...
Trzymaj sie cieplutko
Iwka |
|
|