1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Wyniki badań wycinka |
izzi
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 16015
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-23, 12:29 Temat: Wyniki badań wycinka |
Niestety nie spytałam ;( myślałam że to teraz norma , (ogólnie pani była mało sympatyczna)
Dopiero później spodkałam babeczke która miała zabieg w tym dniu co ja i mówiła że ona odebrała już wyniki i wszystko jest ok. |
izzi
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-23, 09:57 Temat: Wyniki badań wycinka |
Pytam ponieważ na początku kwietnia miałam wycięte kolejne znamie w WCO (zrobiło się wypukłe, zmieniało kolor i rosło)
Po 2,5 tyg zdjęto mi dopiero szwy (kiepsko się goiło) teraz mam szwy w plasterkach.
Kiedy spytałam się o wyniki powiedziano mi że mam się umówić do onkologa i tam się wszystkiego dowiem.
Wizyte mam dopiero 10 maja i zaczynam się martwić ;( ostatnio wyniki dostałam do ręki. |
izzi
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-23, 08:43 Temat: Wyniki badań wycinka |
Witam Was serdecznie i bardzo prosze napiszcie kiedy otrzymaliście wyniki po wycieciu znamienia?
Ja miałam usuniente znamie 10 l temu i wyniki otrzymałam na wizycie podczas zdjęcia szwów po ok 2 tyg.
Jak to wygląda teraz? |
|
|