Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi - dwa guzy: carcinoma ductale infiltrans |
ja100
Odpowiedzi: 243
Wyświetleń: 93811
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-04-29, 21:24 Temat: Rak piersi - dwa guzy: carcinoma ductale infiltrans |
amri, a jaki ręka? masaż pomógł?
a czasami nie napracowałaś się tą ręką cosik za dużo?
to życzę szybkiej radioterapii
pozdrawiam |
ja100
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-02-16, 16:44 Temat: Rak piersi - dwa guzy: carcinoma ductale infiltrans |
amri napisał/a: | soniu, ja się naprawdę nie przejmuję włosami Wiem, że w końcu odrosną... Dla mnie najważniejsze jest wybicie stwora i jak najdłuższe przeżycie!!! |
i o to chodzi!!!
[następne komentarze] |
ja100
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-15, 16:40 Temat: Rak piersi - dwa guzy: carcinoma ductale infiltrans |
zaplanowane jeszcze 6, ale jak to będzie to nie wiem? przed następną chemią pielęgniarka kazała mi iść do lekarza i pokazać tą rękę bo jej się nie podoba ( mi tym bardziej) |
ja100
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-01-15, 16:25 Temat: Rak piersi - dwa guzy: carcinoma ductale infiltrans |
Jola napisał/a: | Ja mam doświadczenia z pacjentami podkręcającymi chemię, bo im się spieszy |
to ja, mi się zawsze śpieszy... a żyły mam w stanie tragicznym- popękane, popalone, wczoraj w trakcie chemi jakieś uczulenie wyszło, do dzisiaj ręka czerwona w plamki. jestem po 10-ciu chemiach i już następnej się boje tzn. wkuwania
Amri masz mieć 6 wlewów, dasz radę Kobito!!! mi się po 7 tak popaprało.
pozdrawiam |
ja100
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-12-17, 16:35 Temat: Rak piersi - dwa guzy: carcinoma ductale infiltrans |
amri napisał/a: | Rękę ćwiczę już od pierwszej doby po operacji |
amri ćwicz i jeszcze raz ćwicz........... i nie zniechęcaj się! ( ja tak miałam )
amri napisał/a: | Takie wizyty czekają mnie na razie co 2 dni |
to prawda te ściąganie chłonki jest upierdliwe, ale dasz radę!
trzymam kciuki i pozdrawiam |
ja100
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-12-16, 13:13 Temat: Rak piersi - dwa guzy: carcinoma ductale infiltrans |
amri co u Ciebie? jak wynik biopsji?
pozdrowionka |
|